貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike
閹先係左 柒完未
因為養寵物本身就係仆街,係人類為咗情緒支援而禁錮可愛動物嘅行為
或者日頭果時就唔戴 你地睇實佢
夜晚瞓先幫佢戴
仔既話可以唔洗成日戴頭罩,因為一般仔既傷口細好多,手術做得好既話基本上唔會睇到傷口,試下唔好戴,但睇住佢會唔會奶啦
尼你老母
所以咪話你另類囉 咁撚大愛你唔撚好養一對比佢地扑野生仔?生完唔撚好棄養唔好送比人呀屌你老母 生左出黎個啲又要繼續比佢扑野呀
仲有你咪撚食肉呀 你憑乜撚野支配第二個生命食佢既肉?你生仔記得比豪宅佢住幫佢溝撚埋女比佢屌呀
On99嫁你真係
你仲未明啊,主要唔係絕育要屌

而係屌嗰班 話幫寵物絕育呢個行為係幫緊動物、自己好愛惜動物嗰班虛偽人士
你係隻貓?
你點知咩貓諗乜
樓主真係好惡毒
無事無幹走去閹鳩人屌你老母遲早有報應
成班忽然大愛
試下未絕育唔幫佢絕,頭幾個係屌佢嘅人
又會變咗屌鳩樓主唔絕育
佢講得唔好,我唔認同養寵物係仆街嘅行為

我只會話養寵物係自私嘅行為
其實唔一定 我無切嗰隻都無周圍屙
切左嗰隻日日都周圍屙
真係睇貓
無養過貓狗嘅人先會話唔好絕育 唔絕育將來會有好多病痛 到時成日睇醫生做手術仲慘 淨係前列腺嘅問題已經大大減少 特別係女仔就會少咗好多婦女病 壽命平均都會長1x-2x% 所以寧願俾寵物捱一次手術 就可以減少將來寵物受長期病折磨等等嘅痛苦 係好多主人嘅必經階段

至於樓主貓仔嘅問題 我覺得你個頭罩太大 只要令佢咬唔到傷口就夠 同埋你撕走埋中間張貼紙可能好啲 如果太大同埋貼紙又遮住啲光 佢好難睇到周圍嘅環境 所以咪慌 最好你請返幾日假全日陪住佢 俾返啲安全感佢 你要當自己湊人類BB咁辛苦 佢頭幾日會有啲depress 你捱過咗就會正常返 只要食得屙得 傷口無爆線無流血 就無乜事嘅 唔洗太擔心

撕貼紙有啲難 可能你買多一個 撕完先換俾佢 撕完貼紙係咁樣
你認同左你老母係雞?
你老母咪另類雞
太低質 好無聊 早啲去死 做個聰明少少既人
太低質 好無聊 早啲去死 做個聰明少少既人
咪就係自私囉,唔好講到自己有幾咁大愛啦
人類剷晒啲樹起樓逼啲動物適應石屎森林本來就自私
又唔係第一日嘅事
把口就話愛佢錫佢

實際就以人類身份強迫一隻野生動物做你屋企嘅可愛玩具

仲要任你兩個仆街撚嚟撚去 鍾意就切撚咗生殖器官
你係人類都會屙屎屙尿啦仆街 動物嚟㗎
有無試過著絕育衣
呵呵呵,終於有養貓嘅人講真話,不過其他人都當睇唔到㗎喇
你都係去打機啦
唔好係養貓狗啦
做個聰明少少既人 同你自己講
Eq咁撚低
我都唔贊成動物做絕育嘅
但係啲獸醫成日講到第日好易生cancer
又唔知易發炎又早死啲
都唔知係真定假
換個軟身啲嘅頭套 好似個枕頭仔嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞