貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike
想問下你隻白貓幾好嗎?好耐無見過佢
成班連登仔真係癡撚線
個個淨係識匿埋屌人幫貓絕育
又話換轉係你又點乜乜柒柒呢啲偉論
未養過貓學人9up
人類唔洗靠閹嚟長命 人生六十古來稀 醫療嘅嘅進步 科技嘅發達 人類已經因為呢啲唔自然而長命咗好多

你所謂嘅必經之路 放返落人度 好多人將高血壓 痛風呢啲當做老人病 即係你所謂嘅必經之路 但其實只係人年輕時生活作息 飲食習慣不良而累積嘅結果 如果你可以趁後生時管理好自己 咁老咗就唔會咁易有呢啲問題 但代價就係你要犧牲過分嘅吃喝玩樂

放返落寵物度 屌閪同繁殖 你可以俾佢生咗先做絕育㗎 生理病問題 可免則免

調返轉嚟睇 你唔做絕育 你要佢行必經之路 你會咪會幫寵物搵返個伴侶俾佢屌閪繁殖先 你係咪可以控制到佢生育數量先 當你做到之後 你再望返自己啲行為仲係咪自然

隻寵物又唔係你養 就緊係鳩up無責任啦 返返呢個post 樓主有困難 你班友仲係咁鬧人絕育 我幫緊樓主解答佢嘅疑難 你班友都仲要話我自我中心
你睇返最頂我同樓主講啲乜
揀1 周圍食女
想知對隻貓有咩好處
人識控制屌唔屌女
貓無醃嘅根本控制唔到自己 男女貓都係比下身操控自己 扑嘢生仔到耗盡生命嘅一刻

呀 唔記得咗你都係下身操控思想嘅動物添
藉口
人地發情係天性,人類就剝削d貓
樓主唔洗理啲戇鳩
啲戇鳩個個都同未醃嘅貓一樣比下身操控思想

男仔唔lam傷口嘅話唔戴都得
我果隻無戴過 無咩lam 第三日就開始結焦
人類根本就仆街黎
絕育方便佢地養,就一大堆藉口
呢個po應該係連登寫照
呢個咪就係導致肥嘅原因 所以做完絕育 飲食同運動要調節好
關事㗎咩,我follow開啲 youtuber,人哋全部貓切哂都仲識扯旗un公仔攞快感
係,我睇台灣黃阿瑪啲貓切完蛋咪一樣周圍痾,咪一樣繼續搵嘢un
好多時係發情先會周圍疴屎疴尿,你個柒頭唔撚識就唔好出來柒啦!
外來種無撲殺淨係養係屋企算係咁啦
唔閹一年生幾隻生十年八年可以幾十隻
你班on9連登仔有無考慮過香港原生生態系統會比(流浪)貓狗玩爛呀?
而家好似讀書犯法?
你自己俾人閹左就要閹埋隻貓 仆街
要服侍樓豬依件皇帝
連登仔:生仔要考牌 窮人生仔正仆街
但幫貓狗絕育又係仆街
尼架=nigga? 關黑人乜事
大家諗吓先
隻貓第日發情冇女屌好似仲慘喎
除非你會幫隻貓打飛機
你哋第日如果有仔女,佢冇辦法解決性需要,你會幫手解決?
好處大於壞處?呢啲只係從你嘅角度出發
由你嘅角度去做出認為係對寵物好嘅決定、選擇
老實講,如果我係隻寵物我同你嘅選擇會相反
野生動物?你講幾千年前?
唔洗同佢哋解釋咁多
呢度係連登係要同出面世界唱反調
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞