貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike
會話
會嘈、會噴尿、會短命
洗濕個頭變咗家貓,主人又真係有哂生殺大權嘅
為咗避免呢啲問題而閹咁咪閹囉
不過就唔好講咩「因為愛佢而閹」啦
話唔應該絕育嗰啲應該係貓都無養過就沖出嚟 cls咁都可以屌樓豬
其實應該要有 貓用飛機杯
認真
家貓已經洗濕個頭「冇得救」
那啲我都讚成絕育做最後一代
當然前提係養寵物呢個產業收皮先
我唔望住佢嗰時會keep住戴的
樓主正仆街 屌你老母
啱啊,男人先要閹。咁咪冇哂啲強姦,非禮,偷拍案囉
你唔食好西 去減低痛風 高血壓的機會 都唔係傷害性嘅預防方法 但係閹割就唔同 既係傷身體仲要冇得返轉頭 唔係咁簡單囉
舉個例 Angelina Jolie切除乳房預防乳癌 我理解佢嘅決定背後有醫學因素 而我係尊重佢嘅個人決定 我唔會屌佢 但係你唔可以推論到要求所有女性都切除乳房
我嘅立場好簡單 呢啲係好個人嘅決定
正如 打針同唔打針 移民定唔移民
冇話邊一個岩哂 只不過喺連登好多時會變左一身攻擊
借問聲,呢度一個個話人閹咗係仆街咁連登仔有幾多人實際係有養貓?
唔好用膠頭罩
用布嘅會舒服好多

同埋醫生應該有開止痛藥
其實貓仔做絕育係小手術,唔會話好驚爆傷口

如果佢咁冇心機,呢段時間就買多啲零食tum佢
第一日切完會唔開心的
要抱佢多啲
第二/三日換隻冬甩畀佢就會正路返
困籠
快d叫你老母閹左你 會長命d 可能智力仲高d
唔夠人講就開始講人老母 你輸晒啦
宜家反而想知係咪得香港台灣係咁?
睇蠟筆小新個未來新娘劇場版
未來小白雖然應該已經香咗,但有講佢有好多後代
咁係咪姐係日本普遍冇呢種價值觀?既然啲動畫係咁演至少佢哋冇演話要閹咗小白
研究證明男人閹左長命d 點解你唔閹? 輸你老母咩 小學雞
想死的心也有了
話人老母係雞

然後笑人EQ低
又詞窮到講老母 咩研究呀 放上嚟囉 俾返啲好處壞處我評估返咪再決定 講經咩 淨係識得用長唔長命嚟決定閹唔閹 咁求其嘅你
基本常識都無
絕大多數哺乳類動物都係雌性雄性壽命長
快撚d去閹啦傻閪

https://www.bbc.com/future/article/20151001-why-women-live-longer-than-men
兒登仔不嬲多社會地底蟲 住公屋反社會人格 見乜都屌先 樓主一笑置之啦
咁你切咗自己先,身同感受吓
快啲棄養啦 費事佢整到你屋企咁污糟啦
人地咪講左做唔出咁仆街嘅事所以無養囉
借問聲
屌的士司機又要揸過的士?
屌人生仔要考牌又一定要做過父母?
係咪cls絕育係可以防止佢病架喎 個個養貓都要做架啦屌乜撚呀 樓主唔洗開po講呢樣野 入去養貓po傾好過啦 啲人無養係度尻up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞