貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike
有無諗過生老病死係好自然
生物其中一個特徵能力就係繁殖

你放係人到一樣 點解你唔去閹?
一隻雄貓想屌閪 想繁殖 就算佢會有前列腺問題都係佢既必經之路
人類太監都會長壽好多 你老母帶你去閹會點?

最撚戇鳩就係你呢類人 自我中心到仆街
建議你睇返#27自己講過啲咩
動物既天性就係周圍痌周圍屌架啦 都唔知D人接受唔到又要養係咩心態
人類係自私呀,但係我冇唔認喎
人類事實係比其他生物高等,我甚至認為食貓肉狗肉都冇問題

人類自私係必然的,但係唔該養寵物嗰班,尤其係嗰啲愛護動物機構,敢好似我咁樂於承認自己係自私,唔好咁撚虛假
無人話唔好絕育
係屌緊養寵物自私啫
咁佢唔養都養咗 咁可以點呃
不過日後你條女如果生仔都記得幫佢絕育
[url]貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到
https://lih.kg/3719701
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
一開頭傷心係正常
過多1-2日之後睇下點
剛才貼錯咗link

https://lih.kg/CtqwfxX
絕育要搵外人帶佢去㗎,自己帶會hurt咗佢嬲咗你
樓豬 pin this
我只係屌嗰班養緊動物又唔肯認自己係自私嘅虛偽撚
為佢好姐 有咩好嬲
咁仆街嘅貓主人都有
我個隻醫生個時建議困籠
隻貓發情會辛苦
唔係因為未閹
而係因為俾人類軟禁
有冇諗過人地唔想俾人養
寵物台啲人不嬲全連登最撚惡
又話絕育係切lin切西切jj
成班低學歷零知識社會垃圾空群出動發表戇尻言論 重要勁肉緊 好撚好笑
頭一兩日佢會好攰成日訓,傷口仲咁新戴密啲頭罩好啲,最好就請假睇住佢,因為佢跳同玩都可能唔方便,同埋佢去完廁所輕輕用紙巾幫佢印下。第3日其實個傷口已經無咁嚴重,不過佢可能會覺得痕想lam,都可以唔戴頭套,但要阻住佢lam。

平時星期六日我個仔會大聲meow我起身,我仲記得絕育完第二日,佢係勁可憐聲咁meow我,好似同我講「媽媽我唔舒服」咁但樓主你無做錯嫁絕育對貓貓健康係好重要!
生得多嘅動物就係預咗有大部分後代係未繁衍到之前就已經自然淘汰瓜柴,人類逆天而行保住啲可愛動物緊係搞到佢哋數量爆棚啦
所以都係睇人養就算
自已養又晒時間又晒錢
祝樓主下世做貓比人切番丁丁
確實形容得嗰兩條撚樣唔錯
其實佢地係草履蟲 淨係得交配繁殖 不過識上網咁解
就算教都唔會明 草履蟲呢d單細胞生物係無腦
因為竉物唔係人 無理性決策嘅能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞