貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike
認咪好囉咁你有咩資格屌人傷害貓狗?
屌咗自己先啦
呢度啲人勁痴線 動物絕育都屌
成日有呢啲濕鳩片
唔係唔準閹唔準自私
但當笑片咁出街做乜鳩
其實係
人類真係勁仆街
養貓死全家
我真係完全唔覺得有咩好笑
有d仲要影埋兩粒切咗嘅蛋放上fb
上面班人有邊個真係養緊寵物
其實係
把口就話對佢點好點好,實際上就切人蛋蛋
咁撚癲?
係咪當打邊爐影碟雞子咁
其實我唔係屌人傷害貓狗
傷害動物就一定㗎啦,我都講過我同意食貓肉狗肉

我係屌佢哋唔肯認自己係自私仲要講到自己好撚偉大
就算身邊有樣動物嘅朋友,都只係得少數承認自己為咗一己私欲而去養動物,其他都係話自己有幾咁愛錫動物

呢班撚樣係最虛偽
乜撚嘢認唔到你?化左灰都認住你添啊,無啦啦比你割左做公公, 梗係PTSD啦
人類閹割寵物永遠都唔係錯
錯既係隻寵物
佢天生冇春袋咪咩事都冇囉
班撚樣自己都養唔掂點會養得到貓狗

類似咁樣,仲要好多人覺得好得意咁
cls
你想領養動物時
要接受班規管飼養動物嘅機構(King makers)所嘅自創「價值觀考核」
如果你唔認同「愛貓等於要幫佢哋絕育」
佢哋係絕對唔會畀你養
仲要規定一定要挖爛剝削動物嘅性器官完整性先會畀你養

成件事嘅重點係
班女權主義者透過養動物呢個公眾習慣
灌輸公眾「生育=原罪」呢個悲觀主義
而且直接褫奪所有養動物嘅家庭同小孩擁有見證並協助貓狗生育嘅權利
剝奪全民build up養育幼嬰嘅經驗,以從小體驗貓狗BB嘅可愛從而熱愛生命嘅誕生
呢種對生命嘅熱愛情緒恰恰可以用嚟戰勝女性對生育嘅恐懼感
助她們大大提升生育慾望
班女權主義者好清楚明白唔可以畀呢種pro-life觀念影響自己嘅女權agenda—生育係強姦文化、全世界應該視生育為原罪及令婦女痛苦的師為,所以全世界應先給予女性福利
所以喺呢個零和遊戲下
佢哋必須要摧毀公眾擁有讓自己寵物生育嘅權利
唔可以畀你哋由貓狗懷孕至生育初期,親身體驗到貓狗BB嘅可愛從而鞏固對生命價值嘅熱愛

(但最諷刺嘅係,你哋唔知其實呢班女權主義者其實係班既得利益者,私底下同啲breeders friend過打band,然後平時就同其實人講,你唔可以唔幫貓狗絕育)

如果政府真心想推動社會生育
挽救全民生命價值觀
取締班女權底嘅標榜愛護動物嘅機構係其中一項重點行動
唔可以再畀佢哋灌輸「絕育=愛」呢種厭生命厭世嘅悲觀錯誤價值觀
令全社會嘅家庭生育價值扭曲
摧毀社會生育率
一世跟住主人向主人撒嬌
唔扑嘢先啱㗎
其實鬧樓主啲人有無養貓
另類左膠
冇同理心既人先會養貓

佢好處喺邊 唔明
用你地concept 養寵物姐係支配另一個生命 係仆街係納粹主義
見你係領養畀個正皮你
加油
叫你班仆街由一開始就唔好養呀
閹閹閹 我閹咗你就有份
中國唔洗切男人蛋就幫到中國男人絕育 樓主學野丫麻
2024 年仲有人領養成貓
閹割所謂家庭一份子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞