貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike
你琴日敗走咗都仲返嚟
養寵物係因為我爽唔係我大愛
為左我更加爽,隻畜生犧牲少少好正常
唔係貓狗生得可愛,一早食撚左佢
唔明班友jer住搵份所謂既paper做乜,我樓上擺哂文獻又冇人理
絕育衣幫到你
你買枕頭式嘅頭套俾佢!嗰啲有水果圖案嗰啲呢。唔會影響食飯。瞓覺亦都好舒服。通常都會容易接受啲。絕育男仔一兩日就可以除頭套。但係如果佢太有需要去lam,你就帶枕頭式!

絕育係對唔配種嘅貓仔最好嘅選擇,長期發情亦都會影響身體,唔使受其他人意見影響。
蛋蛋
得啦,果d comment唔洗點理
人人都有自己睇法,下下要同人嘈要說服人咪好撚唔得閒
樓主你隻貓而家點,痾得到尿未,留意如果完全痾唔到尿係好大件事,兩至三日完全冇尿隻貓有機會死
連登仔繼所有女人都係雞之後又一力作啲價值觀勁到痴線
依家又話8成會有前列腺問題係指前列腺肥大唔係癌症 不過仍然冇source 唔知遲下會唔會話雌性嘅子宮病問題係指子宮生暗瘡
依家佢好好多了。暫時未試過戴罩入到砂盤,但依家會除罩keep住望住佢,佢都識自己去廁所,次數都正常返

多謝晒咁多巴打嘅意見,祝你哋嘅寵物健康快樂
On9
所以要閹真係1歲前好閹
2歲先閹緊係唔開心
張meme話比你知隻貓會唔開心
無辦法,領養返嚟嗰時已經呢個年紀但未閹
當年我無切個仔,結果個衰仔日日屌我隻手。唉,好撚掛住個衰仔,係天國盡情屌女啦
下 content farm話比我知隻貓比人剪蛋蛋會好開心架波
Po黎睇下
content farm 唔係幾好意思 quote既 你睇返#507條友有po過
meme你就好意思po
真喎,就算養狗仔睇住佢唔好un其他狗女咪得。狗女就驚啲,始終驚佢比狗公搞大肚照顧唔到。貓仔貓女少出街唔明做咩要絕育…淨係養得一隻更加唔洗絕育啦…佢都搞唔到嘢㗎啦。最多咪比佢地屌下公仔
當然啦,流浪貓狗拎去絕育會相對合理啲。可以防止佢哋再繁衍更多流浪貓狗。已經有主人有屋企嘅動物,其實未必真係需要絕育。
有聽過帶啲貓貓狗狗去絕育,手術完左冇耐就有其他併發症死咗
po下meme圖有咩咁唔好意思
quote左content farm 就真係會比人恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞