貓咪切完蛋蛋廁所都去唔到

677 回覆
42 Like 201 Dislike

條友好撚低質
乜都攞唔到出黎淨得把口
佢講嘢無point 不過就用語言技術帶人遊花園
擺明假膠 你理班人
但以寵物嚟睇 無絕育嘅雄性可以高達8成會有前列腺問題 雌性嘅子宮病問題就更致命

宜家先死兜爛兜就話個「問題」係「肥大」
講到咁嚴重唔好意思以為係癌添
咁做乜唔呈清話個問題係乜鳩呀
思思縮縮死唔肯俾sources遊花園屈返人遊花園
仲撩緊人嘈
有益唔代表就要做
有幾大益處先係重點
你哋講到唔絕育周生病痛絕對係好多主人決定嘅強烈誘因
所以先要驗證個益處係幾大
俾soruce都唔敢屈人遊花園
邊個乜source都唔攞出嚟
叫人摷摷摷
講得嚟都唔俾source
我唔會囉,同時唔會要別人同動物去切旦旦。
其實無話應唔應該
你想絕育咪絕育
如果樓主講話想幫隻猫絕育,無人會屌樓主架

但樓主講到大家都好,就好撚嘔心下
你搞清楚啦 閹唔係仆街呀

係閹人大聲同人講係為佢好呢下難頂
其實呢 絕育一D 問題都無
但唔好講到自己咁偉大
佢寵物一隻 你想絕咪絕育

但唔好講到絕育係為佢好 咁樣好撚嘔心
岩就係要呢D啦
養寵物就係自私架啦
但D養寵物撚比人講話自私就唔就唔順超
仲出黎反駁 話為佢好
笑唔笑死人
我認自私
揀隻貓都要合眼緣同埋乖聽話先得㗎
唔係點樣錫佢?
養寵物本身係一個自私行為
自私又唔認
仲出黎反駁人做咩

我個你一定會講 咁你唔好食肉
SORRY 所以我係自私
但我一定唔會講食肉係為佐你好
所以咪話你無做功課 如果你了解咗先反 咁你咪唔會有誤會 況且我已經講過會變滴滴仔
你唔係跌落地揦返拃沙 係揦返噸沙
唔通你班人係以為係驚生殖器生癌所以先割?
唔怪之得有人咩話驚腦癌就切咗個腦呢啲說話 知識貧乏真好好恐怖
你就思縮 話咩懶得搵 唔識用google 小朋友嘅籍口
你呢種包拗頸嘅人 你叫人搵資料俾你 搵完你又會話啲資料乜乜乜
總會搵嘢嚟挑剔 正常人先唔會浪費時間俾你牽住鼻子走
等你肯講返啲有營養嘅說話先再同我討論啦
你試吓無啦啦俾人切咗
然後重要唔俾你做平時做開嘅嘢
所謂為貓好都係想減低醫療負擔同要佢收聲
得啦得啦
唔搵咪唔搵囉
咁多藉口
本來明明放個source咪唔會浪費時間囉
真係笑撚死
人地一早俾左source啦
咪就係trust me bro
只係方便你自己并唔好講到好似為左佢咁
搵到份paper 講8成 機會未?
呢個 post 真係多圍頭仔。
好心啦 咁樣就話好崩潰
第日隻貓真係病咁你點
做完手術梗要適應下架啦
又痛又唔舒服
對住你笑口勢勢咩
錯既價值觀係你地班竉物撚

自己想養竉物 捉人返黎困住佢 但又接受唔到佢作為生物有性慾 又發洩唔到既影響 例如周圍屙尿 叫春

於事閹左佢 再作個理由話會長壽d
岩呀 係會長壽d 原因就好似男人閹左會少左好多性器官病 女人切左乳房 無乳癌咁

自己比人洗腦洗到不分青紅皂白

都係果句 你老母會唔會閹左你 等你健康長壽d?
答啦愛心撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞