一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
mchi條仔冇放自己相 有咩唔見得光
大陸富二代唔係好高調咩
除非身份敏感啦

得d show off相
Mchi條片有無link
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

講真 我又無覺得佢塑造到自己萬能
咁唔通拍哂自己啲黑歷史出黎咩?緊係比最好果面比你睇啦 唔通拍啲自己唔擅長嘅野比你睇 然後又話人半桶水都出片教人咁咩
不過佢真係整得好誇張 以前無咩下巴 而家成個下巴仔凸咗出黎 以前靚好多
佢ex好靚仔 唔知仲有無一齊

係咁架啦 我上個post講小b同marisachan
黑料時候又認同,講mchi時候又話乜又話物
呢度只許講黑料,如果你幚女神講好說話要比人屌架
Manchi真係好靚既。。。而加就。。
有無人講吓ysl 賣埋啲咩減肥藥 咁瘦仲話要減肥 好核突

佢中學肥肥地個排 真係好靚 個陣當佢女神

Jancy.wong? Xanga年代已經睇,睇ig又係嫁左好人家咁

之前佢選yes校花好多人都唔中意佢

有無人知個個cmn_apple

知 細細粒果個

好似係新移民

之前已經有人講

有冇大陸口音就唔清楚,不過佢好有錢就真

[quote]

一直都覺得佢好似偽娘 靚果隻偽娘

多謝爆料

真唔真啊
大陸富二代唔係好高調咩
除非身份敏感啦

同問

真唔真啊

一睇就知執哂相
大陸富二代唔係好高調咩
除非身份敏感啦

同問

真唔真啊

一睇就知執哂相

執到成支導彈咁

一直都覺得佢好似偽娘 靚果隻偽娘

多謝爆料

真唔真啊

一睇就知執哂相

呢啲樣應該都係apps啲公式

係咪打假波
有無人講黃樂樂, kamchi ??

Kamchi_chan
相同片完全唔同樣
無整容
細個好串
唔知係咪比高登仔hi得多而家無咁串
佢呀嫲係九龍某地方有超過二十層樓同地鋪
全家都好低調,得佢成日post名牌

佢呢個Hermes 已過十萬
我係親戚一個月都無兩萬人工

重有好多野爆,隻手有刀痕,跟仔走.....

利申:無錢既遠房親戚

真唔真啊

一睇就知執哂相

呢啲樣應該都係apps啲公式

係咪打假波

執大自己對波同拉高左條乳溝 正常幾大波都好乳溝都唔會咁高,鐘情執相既所謂女神睇多d書研究下人體比例先啦
有無人講黃樂樂, kamchi ??

Kamchi_chan
相同片完全唔同樣
無整容
細個好串
唔知係咪比高登仔hi得多而家無咁串
佢呀嫲係九龍某地方有超過二十層樓同地鋪
全家都好低調,得佢成日post名牌

佢呢個Hermes 已過十萬
我係親戚一個月都無兩萬人工

重有好多野爆,隻手有刀痕,跟仔走.....

利申:無錢既遠房親戚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞