一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
人地Mchi個支那男朋友嬲啦嬲啦 希望佢上唔到連登 睇唔到女神以前去蒲段片啦

出左冇事啊有心
大陸唔係唔比用vpn咩
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

想知kakihehe 佢老公幾好人 問佢野都會用心答
Tifffyu好似
有冇tinawzq / khengchan 爆

Khengchan同佢bf做乜散咗 覺得佢bf幾靚仔

唔係求左婚咩?定我記錯第個

咩啊 佢ig咪講左係玩 幫朋友d design影相
Btw khengchan去完歐洲咁耐都無搵過男朋友 佢地大家ig都無follow對方

散左咩
去歐洲前仲甜甜開live

佢男朋友好似冇同佢去歐洲
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

Tifffyu好似

但kakihehe唔應人 覺得佢都幾cool
但幾欣賞佢地後生家庭事業都好似幾好
又係估唔到年紀都係細細地
而家IG女神都係睇個樣估唔到咁細

不過最大衝擊都係jade
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

Tifffyu好似

Jade真係似過30
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

Tifffyu好似

Jade真係似過30

唔知唔化妝會唔會好啲
覺得愈濃妝個樣會愈大
Swk男朋友好靚仔?rubbish條女都做佢sp
有冇相睇吓 唔知ig咩名
Btw點解樓上咁執著人地住咩屋 𥄫吓女姐 又唔係你住

Mix 嚟 鬼仔樣 唔係有錢
我都呆咗rubbish條女竟然攪上佢
靚仔叫雞唔洗錢

Ig係咩 想睇吓

條仔ig已del rubbish條女ig係chrrriisty 但private㗎
想睇條女ig入面可以去返rubbish個post
有班巴打起咗底

臭雞搶人男友

做sp私下扑嘢都算 dm人女朋友係咩心態
Lm

有冇講下 yanmak
我覺得佢好靚好pure
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

tifffyu真人性格幾nice 同相無分別
幾年前有班朋友識一齊玩過
不過個陣時個look純啲 宜家變潮人
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

佢個下巴真係變左好多 連塊臉d權骨位都唔同左 但佢好堅持係cool牙cool到咁 成個樣唔同哂 仲可以r到廣告 大大個廣告掛係旺角
佢化特技妝唔係特別靚 只係香港少人化所以顯得佢特別
拍微電影個d永遠都淨係識喊

佢面型已經係最好既證據
微電影真心好笑 淨係識呆加慘樣
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

tifffyu真人性格幾nice 同相無分別
幾年前有班朋友識一齊玩過
不過個陣時個look純啲 宜家變潮人

走左去search 咁既樣都女神咩 係幾潮
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作

佢個下巴真係變左好多 連塊臉d權骨位都唔同左 但佢好堅持係cool牙cool到咁 成個樣唔同哂 仲可以r到廣告 大大個廣告掛係旺角
佢化特技妝唔係特別靚 只係香港少人化所以顯得佢特別
拍微電影個d永遠都淨係識喊

佢面型已經係最好既證據
微電影真心好笑 淨係識呆加慘樣

其實香港youtuber 從來都冇邊個化妝叻
Pumpkin jenn都只係正常 但都好多人覺佢化妝叻
Bethni 化eyeshadow其實麻麻 contour都係 但香港少youtuber化歐美妝
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

佢塊面變左咁多

[quote]

其實你係咪打手
個個post都問幾次
定你好想睇佢仆街

[quote]

見樓主不停問 懶理性討論 實質好想唱衰人
明眼人都睇得出

Lm

有冇講下 yanmak
我覺得佢好靚好pure

佢以前係lesbian
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

講真 我又無覺得佢塑造到自己萬能
咁唔通拍哂自己啲黑歷史出黎咩?緊係比最好果面比你睇啦 唔通拍啲自己唔擅長嘅野比你睇 然後又話人半桶水都出片教人咁咩
不過佢真係整得好誇張 以前無咩下巴 而家成個下巴仔凸咗出黎 以前靚好多
佢ex好靚仔 唔知仲有無一齊
Lm

有冇講下 yanmak
我覺得佢好靚好pure

同佢家姐一樣
[quote]

Lm

有冇講下 yanmak
我覺得佢好靚好pure

佢以前係lesbian

呢個真...
我記得

有無人講下佢???
呢排勁紅的17主播
IG KOL 勁紅

屌 咁撚普通都叫女神 真係普通都冇得再普通
中上都算唔上
我太老喇都係出番去
記憶中既ig紅人仲停留緊miyomm果啲
有冇tinawzq / khengchan 爆

lm!!!

有野爆 有無Tg?

我又想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞