一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀ive個陣乜都唔做推哂比隊友
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機
早幾日巴打講完佢,今日就撞到
屌 真人又真係幾撚橫
但唔肥 條腿仲幾撚正 都屌得過
唔算濃妝但對眼好撚細
佢條仔好似係隔離恒大post個青頭仔 曬哂

搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

識朋友識佢 話佢靜係會同幫佢出名既人傾計做朋友
其實佢個樣真係普通到冇得普通 身材又唔係好 頭髮勁旱
搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7
搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

依家講真成陣大陸味。。sosad
希望crxxk醒下咪再等搵過個仲好

佢好似好鐘意joan 今年生日都有出post同佢講生日快樂
搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

其實幾中意carson同morgan一齊果期,morgan仲好靚 ,依家yuenssica個feel都有d似果時既morgan

果陣carson同morgan一齊接小朋友放學,真心覺得好sweet 同埋佢地兩個真係幾襯

其實幾中意carson同morgan一齊果期,morgan仲好靚 ,依家yuenssica個feel都有d似果時既morgan

果陣carson同morgan一齊接小朋友放學,真心覺得好sweet 同埋佢地兩個真係幾襯

邊個係carson? 佢private左ig睇唔到樣
搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

係人係鬼都po上黎話係ig女神 根本無人識呢條柒頭
搵人講下呢條大粒墨

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

Ive妹

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

Ive妹

做乜家下幾時連ive 中學雞都做到女神😂😂😂

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

Ive妹

Diu 宜家d狗公係又follow唔係又follow 又刷曬鞋 d 女咪就算普通料都當自己kol 女神囉 自我膨脹 百貨應百客

第一個Post 廿幾頁有,連登仔爆左佢未讀完書已經拍拖

冇咩問題
你曲線

讀緊書拍拖無乜野呀 不過之前舊登有人話佢做ptgf
但到底係堅定流

超過一半ig女神都係Ptgf 個Post 搵到
林明禎都係

林明禎ptgf?

個post有林明禎啲相
連登仔又話屌過,又死魚又無禮拜

呢個真係正
讀淨一個sem唔讀埋佢
講到自己去追夢咁
好想出名
成日攞住條麥記片打飛機

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

Ive妹

ive/中學/asso/公屋就唔可以係女神?
夠靚咪得囉

不過呢條女好柒

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

Ive妹

夠靚咪得囉

不過呢條女好柒

可以 但唔係呢條

只能說越想要越得唔到,仲要咁出面
同見joan微博好似都中意左第個

只能說越想要越得唔到,仲要咁出面
同見joan微博好似都中意左第個

呢個咪仲民

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

Ive妹

夠靚咪得囉

不過呢條女好柒

可以 但唔係呢條

成撚日話拎人哋話佢似法拉 然後打飛機
但法拉塊面邊有佢咁大
冇人講吓willabella?

放張圖黎睇先啦

豬西黎喎,有乜討論價值?

咪就係
P完都係柒
真人又矮又肥 雖然依家好似有瘦到
冇人講吓willabella?

放張圖黎睇先啦

豬西黎喎,有乜討論價值?

咪就係
P完都係柒
真人又矮又肥 雖然依家好似有瘦到

喂大佬 成個私煙咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞