一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句
Morgan真係點都咁撚靚

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

有冇人有黑髪morgan相

醒你一張先

好mk

老豆候志強都好吹捧

原來條友咁有錢
以為係啲普通圍村佬

x2

可能阿土豪大佬要屋企人洗走曬啲黑$$有幾出奇

我睇過Elaine個live 啲人問過佢老豆啲野,不過佢死囗唔認佢地有關係,但佢話佢屋企人好傳統覺得女仔唔洗出來做野

Youtube成日有人鬧elaine,我覺得d人係酸
又叫人做善事又盛
買野又唔比,佢咁有錢鐘意買咪買囉
我唔係佢fans,但我真係覺得好多人葡萄佢表現到好肉酸
特別係唱佢做雞 邊個會信呀

未知佢老豆係候志強咪信
自從有人話見到佢拖個男人 好似youtube成日有人話佢搵sugar daddy
但佢啲兄弟姊妹全部去晒英美讀書
佢讀bba定咩話可能幫下屋企手
又考左好多牌
佢分享名牌個樣係真心好似細路仔拎著件玩具同你講好鍾意咁

天然呆?

佢係冇需要節制既 唔同世界 不過真係估唔到佢老豆原來係侯志強 究竟佢老豆搵埋幾多陰質錢
morgan ig係咩
morgan ig係咩

mmmor唔知乜春
人唔似人鬼唔似鬼咁
morgan ig係咩

mmmor唔知乜春
人唔似人鬼唔似鬼咁

好多mk妹妹仔吹捧㗎
明明carry唔起都盲撐有性格
痴線 多followers就叫ig女神
咩世界
morgan ig係咩

mmmor唔知乜春
人唔似人鬼唔似鬼咁

好多mk妹妹仔吹捧㗎
明明carry唔起都盲撐有性格

真係唔識依啲潮流
自問放唔到係自己身上
三個我要哂
一房Elaine、二房Noel、三房Deer

有你份先算
記得上黎報告
痴線 多followers就叫ig女神
咩世界

比錢買follower就係女神

chungchung打機好屎 樣又唔掂
睇對眼就知一定係混大陸種
咁都可以開channel賺錢
服了

求mchi條片

前幾版咪有
其實佢幾靚
唔覺有整 最多痴吓嘢
同viu tv嗰個爆牙西好似樣
不過靚好多
佢好似真係本身有錢
比人包我就唔係好信

住村屋 魷魚灣村 家境ok掛但未去到好有錢? d名牌就實係土豪男朋友送 咁算唔算包

如果啲名牌係仔送
咁佢咪好多年前已經比人包

一早都話Elaine 有錢
好多人係都要話佢比人包
雖然成日影相影到141咁 可能關taste事
如果唔係最近比人搵到佢老豆係候志強都唔知比人屈到幾時
同埋佢講野諗法真係好單純
真係由細就活係個與世無爭既世界咁

老豆候志強都好吹捧

原來條友咁有錢
以為係啲普通圍村佬

x2

我睇過Elaine個live 啲人問過佢老豆啲野,不過佢死囗唔認佢地有關係,但佢話佢屋企人好傳統覺得女仔唔洗出來做野

又叫人做善事又盛

其實睇佢啲名牌片好過癮
Lm

chungchung打機好屎 樣又唔掂
睇對眼就知一定係混大陸種
咁都可以開channel賺錢
服了

明明打機唔勁都要扮到好鍾意打機
講真台灣或者大陸打機勁嘅女仔都去左打聯賽穩錢啦
係有女仔打機勁 不過佢地實力就係廢

想知lamleelee
最近痴左個有錢仔
3 個post 入面識既10 隻手指數得哂
feel 到呢類tpost 最撚多八婆真絲打 爆起料上黎咁撚恐怖

女人嘛

寧得罪小人莫得罪女人

好多似假膠 為吹花人而作野

又咁岩全部都中同 圍內
直覺好多都係女人吹花女人
好恐怖
一早都話Elaine 有錢
好多人係都要話佢比人包
雖然成日影相影到141咁 可能關taste事
如果唔係最近比人搵到佢老豆係候志強都唔知比人屈到幾時
同埋佢講野諗法真係好單純
真係由細就活係個與世無爭既世界咁

老豆候志強都好吹捧

原來條友咁有錢
以為係啲普通圍村佬

x2

又叫人做善事又盛

其實睇佢啲名牌片好過癮

自己買唔起睇吓佢點樣揮霍都好
同一個款可以買哂唔同顏色
雖然佢講野好唔吸引 1999 但佢買完野果種路仔喜悅真係隔住個mon都feel到

巴打快啲轉icon
冇人講吓willabella?

放張圖黎睇先啦

放張圖黎睇先啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞