一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥
有冇tinawzq / khengchan 爆

Khengchan同佢bf做乜散咗 覺得佢bf幾靚仔
[quote]

唔係求左婚咩?定我記錯第個
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

佢個下巴真係變左好多 連塊臉d權骨位都唔同左 但佢好堅持係cool牙cool到咁 成個樣唔同哂 仲可以r到廣告 大大個廣告掛係旺角
佢化特技妝唔係特別靚 只係香港少人化所以顯得佢特別
拍微電影個d永遠都淨係識喊
畀人告嗰個上嚟報下平安好

係邊個女神
而家邊個要告佢 都無交代
淨係話要俾人告啦.. 之後完左 即係點
起碼講清楚乜事先丫

More
Mmelrose幾年前靚好多
而家唔知係整左定p太多個樣變到越黎越似大陸d網紅樣
個男朋友好似細佢四年

覺得佢而加個樣殘左 以前好靚
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

lm!!!

唔係求左婚咩?定我記錯第個

咩啊 佢ig咪講左係玩 幫朋友d design影相
Btw khengchan去完歐洲咁耐都無搵過男朋友 佢地大家ig都無follow對方
Lm
舊po有人講axx wong未有人埋單
順帶講一下,佢本來同個律司結左婚
最後離左婚,好似分好少身家
但成日係ig 話好hurt又家暴
有7成都係假 雖然結左婚各有各玩,個男其實唔差
依家搭上人地男朋友搞散埋人地
佢想依家條仔埋單
條仔有個妹,個妹都係ig女神

有次係主題餐廳見到佢同個男人去食飯(唔知兵定男友), 成餐飯係到同d 公仔自拍,我食左咁耐佢影足咁耐 不過佢個樣係靚

佢係xanga年代已經係mk妹 又金毛又講哂粗口 根住係街比人睇中簽左公司 就咩都del哂 連名都改埋 以前好似叫咩黃曉雯 個樣又整左 以前係大細眼勁明顯 成功洗底
Lm
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

rw1128無野好講 以前有好多post講過佢!
係di讀書,讀到成班無人係鐘意佢!犯眾憎
日日係ig up啲廣告相!加加埋埋既post月薪有2 3萬up 你班仆街pr可唔可以唔好再助養呢班8婆?我地辛辛苦苦打工賺得雞水咁多$,佢地就呃人氣包裝下自己就可以有咁高人工dllm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞