一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

有冇人有黑髪morgan相

醒你一張先

真人無波同柒
成陣mk o靚妹除
加上又矮腳又短
佢之前個frd靚啲 咩媛
又係個樣好大個但好撚矮
對眼同個鼻幾靚但好假咁

見過佢真人同相其實差唔多 本身唔高啫 不過頭大係真嘅

佢個樣最match就係比人tag嘅相
街邊企喺度比人影嗰啲

反而想知佢做乜低調到唔俾人科勞ig

魯7先係清泉
連登仔又要Follow 又要屌
無禮貌無朋友人緣差落過仔飛過EX拜金貪錢PS

暫時無一個倖免 好撚癲
仲要過半數比連登仔/朋友屌過

佢咁耐以嚟都係生人勿近
以前比高登仔屌高竇 add吓佢都會爆粗鬧人

前面有冇講過何諾桐 佢ig冇撚左

我啱啱都想講 早兩日先見都佢仲有po嘢

[member] 講左佢啲咩 [member]

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

有冇人有黑髪morgan相

醒你一張先

真人無波同柒
成陣mk o靚妹除
加上又矮腳又短
佢之前個frd靚啲 咩媛
又係個樣好大個但好撚矮
對眼同個鼻幾靚但好假咁

見過佢真人同相其實差唔多 本身唔高啫 不過頭大係真嘅

佢個樣最match就係比人tag嘅相
街邊企喺度比人影嗰啲

有無人可以講吓佢之前個老死咩咩媛
真心想知咩背景 個鼻係咪流嘢

morgan bb

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

morgan bb

我問右邊 無人爆料
佢靚好撚多

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

morgan bb

我問右邊 無人爆料
佢靚好撚多

如果最右佢真係無整過 真係好撚完美

morgan bb

我問右邊 無人爆料
佢靚好撚多

係咪轉咗ig 有無more
個鼻真心靚 有啲古典美 可惜mk格

google完
豬扒黎架喎

真人唔醜既
係大波你唔like 知你cup of tea 係邊個

真人係唔差 可能係打扮同個妝

太雞格

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

你跟得唔夠貼
所有巴打一早全軍覆沒
唔洗痴心妄想

morgan bb

我問右邊 無人爆料
佢靚好撚多

一直有follow 佢
Btw 想知lampk啲野 幾中意佢

我都想知 好靚有style

佢都靚 驗眼

對朋友幾好
性格唔差
但一定唔係靚
真人又殘又厚粉

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

你跟得唔夠貼
所有巴打一早全軍覆沒
唔洗痴心妄想

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

你跟得唔夠貼
所有巴打一早全軍覆沒
唔洗痴心妄想

morgan bb

我問右邊 無人爆料
佢靚好撚多

一直有follow 佢

醜樣咗嘅

我搵唔番佢ig好耐 由佢比人爆做ptgf之後一直搵唔到 佢地近況如何

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

你跟得唔夠貼
所有巴打一早全軍覆沒
唔洗痴心妄想

佢都唔恨follower
摺咗好耐㗎喇

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近

無轉過名
但唔會accept

個IG男人黎既

你跟得唔夠貼
所有巴打一早全軍覆沒
唔洗痴心妄想

佢都唔恨follower
摺咗好耐㗎喇

但好似一路都有post相

我搵唔番佢ig好耐 由佢比人爆做ptgf之後一直搵唔到 佢地近況如何

放人一條生路啦
笑貧不笑娼
睇咗咁耐識嘅得十個內,search過吓其他巴絲打講嘅女神,發現乜依家咁易做女神

啲妹妹仔好普通
冇腳冇波普通樣都叫女神....

普通到我search晒咁多個,轉頭又有人再提個名/ig我已經忘記咗咩樣 得好少個樣係好深刻

search 完一睇,原來咁都叫女神
唔怪得依家d 女咁撚串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞