一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
MORGAN BB HO Q Q
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句
Morgan真係點都咁撚靚

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

7-8年前已經有睇開佢 果陣覺得佢幾靚幾cute
好過byan同rennie

所以睇樣真係睇唔出 有時睇下就好唔好幻想咁多 所謂既女神大部分都係咁

公道講句 靚袋靚車有邊個唔鐘意?
有本事咪去溝有錢仔囉 人地睇唔睇得上你又係另一回事

無話無人唔中意 溝唔溝到有錢仔 同po唔po上網俾人睇係另一回事黎姐 即係個人低調同中意炫富既分別

佢自己都有啲米
講起炫富呢方面
我又唔會覺得咁係炫富
Ig就係放吓生活野
你生活咩水平就有咩野擺架啦
你睇人係炫富
但係人地買親就係咁貴 對佢黎講都係濕濕碎
因為佢屋企就係得果啲袋
利申 對mchi冇好感都唔憎
唔覺得佢好靚 個鼻有啲大 面有啲方
有冇人覺得佢有啲相隻眼鬥雞?

炫富問題,個人覺得,如果真係自己develop 自己事業自己賺翻黎既我覺得無問題。一係你屋企真係好有錢,何超蓮咁(打個比如) 你曬又真係曬得起既
但一個ig網紅 就算屋企有d錢 一個中產家庭都唔可以買名牌買得咁密la

兩個都唔同level 何超蓮靚同有錢高質我小學睇報紙已經知
人地個出發點係諗點樣令你班人覺得佢謙唔炫富親民 呢啲女係諗點樣令你班人覺得佢地高等啲 真假有錢人嘅分別
利申:窮人

拎超蓮黎比有乜意思?有邊個可以有錢到佢咁
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

呢張屈曬機

得d show off相
Mchi條片有無link

同問

https://www.youtube.com/watch?v=0q7v--BlHWs

淫到,房錢都慳

真係估佢唔到

真係好主動

識mchi 真人都睇唔出 好失望
唔想睇到條片

想知佢同cyoyo點解散
有無人講下佢?都幾靚又nice咁

IG MK妹

唔係講笑 最醜應該係佢

有無人知個個cmn_apple

屌 爬文係咁講呢啲仆街學生mk妹 屌你咁都女神
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

講真 我又無覺得佢塑造到自己萬能
咁唔通拍哂自己啲黑歷史出黎咩?緊係比最好果面比你睇啦 唔通拍啲自己唔擅長嘅野比你睇 然後又話人半桶水都出片教人咁咩
不過佢真係整得好誇張 以前無咩下巴 而家成個下巴仔凸咗出黎 以前靚好多
佢ex好靚仔 唔知仲有無一齊

散左 有新女 kk4k_
有無人可以講下xanyeung
幾年前仲係fb盛行年代個陣無意中見到add左佢好友
睇佢d相佢個波真係大到(正確d黎講係dur )我係女都忍唔住係咁望
著d衫又勁暴露 屋企又好似好鬼有錢
但呢幾年係高登連登都好似無乜人講佢or post佢d相討論
搞到更加想知下佢d八掛野

有無人講下

想知+1

睇黎真係好神秘

岩岩search下黎睇 好恐怖呀
Manchi真係好靚既。。。而加就。。

早7-8年識佢果陣
真係覺得佢好靚好仙氣

本身都覺得佢幾靚 但近呢一年好似個樣愈黎大陸網紅樣 本身鍾意就係覺得佢自然 條片真係打左個突
不過近排見佢po 名牌 跑車 其實都反映份人係點

所以睇樣真係睇唔出 有時睇下就好唔好幻想咁多 所謂既女神大部分都係咁

無話無人唔中意 溝唔溝到有錢仔 同po唔po上網俾人睇係另一回事黎姐 即係個人低調同中意炫富既分別

Beth
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

佢係咪唔想咁靚女,可能太多仔溝 醜化自己

早7-8年識佢果陣
真係覺得佢好靚好仙氣

本身都覺得佢幾靚 但近呢一年好似個樣愈黎大陸網紅樣 本身鍾意就係覺得佢自然 條片真係打左個突
不過近排見佢po 名牌 跑車 其實都反映份人係點

佢自己都有啲米
講起炫富呢方面
我又唔會覺得咁係炫富
Ig就係放吓生活野
你生活咩水平就有咩野擺架啦
你睇人係炫富
但係人地買親就係咁貴 對佢黎講都係濕濕碎
因為佢屋企就係得果啲袋
利申 對mchi冇好感都唔憎
唔覺得佢好靚 個鼻有啲大 面有啲方
有冇人覺得佢有啲相隻眼鬥雞?

佢個鼻咁撚完美都大?

Btw 想知lampk啲野 幾中意佢

我都想知 好靚有style

知小小

利申 舊同事
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

講真 我又無覺得佢塑造到自己萬能
咁唔通拍哂自己啲黑歷史出黎咩?緊係比最好果面比你睇啦 唔通拍啲自己唔擅長嘅野比你睇 然後又話人半桶水都出片教人咁咩
不過佢真係整得好誇張 以前無咩下巴 而家成個下巴仔凸咗出黎 以前靚好多
佢ex好靚仔 唔知仲有無一齊

散左 有新女 kk4k_

一齊去日本 應該係新女
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

佢係mchi定morgan?
原諒我冇留意呢班女

morgan
下年等睇佢又變look

同問

https://www.youtube.com/watch?v=0q7v--BlHWs

淫到,房錢都慳

真係估佢唔到

真係好主動

識mchi 真人都睇唔出 好失望
唔想睇到條片

大家都好好眼 我真係認唔出係佢

變左牛魔王

佢係mchi定morgan?
原諒我冇留意呢班女

morgan
下年等睇佢又變look

佢依家個樣好似衛蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞