一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
求mchi條片

前幾版咪有
其實佢幾靚
唔覺有整 最多痴吓嘢
同viu tv嗰個爆牙西好似樣
不過靚好多
佢好似真係本身有錢
比人包我就唔係好信

咁樣都認到係佢
一秒都無
By the way 好吉川卓feel

咁影都無走樣其實都算係咁
有冇人知morgan同annie wu嘅恩怨

好想知多d annie wu d野

呢條女呢 成日哂名牌

佢老豆係候x強

追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句
Morgan真係點都咁撚靚

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

佢係咪唔想咁靚女,可能太多仔溝 醜化自己

佢係mchi定morgan?
原諒我冇留意呢班女

morgan
下年等睇佢又變look

有無佢全盛時期既圖

太雞格

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

之前佢唔係去左英國讀書咩

之前有睇過佢成積唔差,向左向右全級第7,8
不過係個人太on9
話唔讀就唔讀
激死啲屋企人
至於佢去英國周圍玩係真
佢老豆日日係到講比左六位數佢去歐遊
之前kamchi同英國條仔分手
高登仔話佢比人包 其實係佢老豆比
搞撚到kamchi chan 界手

呢條女呢 成日哂名牌

佢老豆係候x強

你試下google Elaine Hau, 個keyword 會"lung"埋候x強

反而想知佢做乜低調到唔俾人科勞ig

魯7先係清泉
連登仔又要Follow 又要屌
無禮貌無朋友人緣差落過仔飛過EX拜金貪錢PS

暫時無一個倖免 好撚癲
仲要過半數比連登仔/朋友屌過

比媛交陳細佬玩能到臭曬啦

係陳比人玩喎
仲要超短期貨仔
之後陳先做usb係咁呃西屌
條jnf戴咗唔知幾多綠帽
陳以前都戴開帽
尤其嗰隻小白豬西公廁
仲有做咗kol件melo
而家同條女就嚟結婚啦

聽聞詹巧嵐近期生活不錯

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

不過係個人太on9
話唔讀就唔讀
激死啲屋企人
至於佢去英國周圍玩係真

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

不過係個人太on9
話唔讀就唔讀
激死啲屋企人
至於佢去英國周圍玩係真

小學留
中學好似唔差,不過間學校唔勁

chungchung打機好屎 樣又唔掂
睇對眼就知一定係混大陸種
咁都可以開channel賺錢
服了

好多仔J 但真係好柒 我有fd都做過佢隻兵

咩事 著到跌哂落黎 扮咩純情 雞味濃
3 個post 入面識既10 隻手指數得哂
feel 到呢類tpost 最撚多八婆真絲打 爆起料上黎咁撚恐怖

有好多都唔識佢地就鳩噏
唔洗太認真

貼啲外國明星都過人地落過仔口臭無禮貌
連登仔又話屌過
笑撚到我
一早都話Elaine 有錢
好多人係都要話佢比人包
雖然成日影相影到141咁 可能關taste事
如果唔係最近比人搵到佢老豆係候志強都唔知比人屈到幾時
同埋佢講野諗法真係好單純
真係由細就活係個與世無爭既世界咁
好多人係都要話佢比人包

呢個真 睇佢live都知
好多人係都要話佢比人包

其實我想知啲人點搵到Elaine 個老豆係候x強?
佢自己自爆?
好多人係都要話佢比人包

自己窮見人有錢少少就包
好心咪咁肉酸啦
好多人係都要話佢比人包

其實我想知啲人點搵到Elaine 個老豆係候x強?
佢自己自爆?

佢地個樣有少少似
特別elaine素顏
同埋有幾多個人姓候又咁有錢?
Elaine講過屋企3個仔女 候志強做訪問都講過自己有3個仔女
好多人係都要話佢比人包

呢個真 睇佢live都知

係 我覺得佢係算pure 講野好似細路女咁
雖然啲taste
但唔知點解覺得佢比起其他youtuber更平易更人 佢show off名牌都無jade lam咁黑人憎

一直都覺得佢好似偽娘 靚果隻偽娘

多謝爆料

痴撚線 不如唔好著啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞