一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
上個po有個巴打話有人出律師信告佢?

想知邊個
果女神又點知絲打邊個
[quote]

見樓主不停問 懶理性討論 實質好想唱衰人
明眼人都睇得出

識其中5個ig女神 有3個都準備草料告人
有無人知個個cmn_apple

完全正確

告得落咩
有冇tinawzq / khengchan 爆

lm!!!

有野爆 有無Tg?
deer chan好pure好true好qq
樣靚身材正實在太完美
好想同佢一齊打機機

香港肯露下腳就女神
鄧香港班仔可憐
有無人知個個cmn_apple

知 細細粒果個

告得落咩

知邊個都好呀
[quote]

其實你係咪打手
個個post都問幾次
定你好想睇佢仆街

樓主懶理性討論
明眼人一睇就知咩料

邊個呀

邊個呀

有一個J字頭
想食花生

覺得佢而加個樣殘左 以前好靚

agger
明顯老左

老左,但係都好正

lm!!!

有野爆 有無Tg?

我想知
https://t.me/bulubulubulu

邊個呀

有一個J字頭
想食花生

仲有呢?
冇追post 有冇講過啊gi同h.0713

邊個呀

有一個J字頭
想食花生

仲有呢?

英文名含有K字
點解冇人講chingchingyuk

邊個呀

有一個J字頭
想食花生

仲有呢?

英文名含有K字

估唔到
磨石
其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

邊個呀

有一個J字頭
想食花生

仲有呢?

英文名含有K字

唔知k係邊個

Khengchan同佢bf做乜散咗 覺得佢bf幾靚仔

唔係求左婚咩?定我記錯第個

咩啊 佢ig咪講左係玩 幫朋友d design影相
Btw khengchan去完歐洲咁耐都無搵過男朋友 佢地大家ig都無follow對方

散左咩
去歐洲前仲甜甜開live
人地Mchi個支那男朋友嬲啦嬲啦 希望佢上唔到連登 睇唔到女神以前去蒲段片啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞