一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

有 佢d相勁淫 想大大力屌佢
曼聯陽呢 聽講臭雞黎

好多仔J 但真係好柒 我有fd都做過佢隻兵

有冇人講下jumbotsang

+1
有冇啲唔係網紅又唔出名既靚女 唔想再睇啲一樣樣既女仔

屌 咁撚普通都叫女神 真係普通都冇得再普通
中上都算唔上
我太老喇都係出番去
記憶中既ig紅人仲停留緊miyomm果啲

其實而家呀豬呀狗就只public個ig都可以大把人follow 之後大把廣告

哩條女真係極品臭西港女格

成日強調自己同條仔個身高 大把人190cm啦其實
同條仔一齊左一年都無就話過左熱戀期已經係老夫老妻 真係得啖笑 幾個月就話老夫老妻
有冇人講annie wu

有 佢d相勁淫 想大大力屌佢

有無人可以講下xanyeung
幾年前仲係fb盛行年代個陣無意中見到add左佢好友
睇佢d相佢個波真係大到(正確d黎講係dur )我係女都忍唔住係咁望
著d衫又勁暴露 屋企又好似好鬼有錢
但呢幾年係高登連登都好似無乜人講佢or post佢d相討論
搞到更加想知下佢d八掛野

有無人講下

想知+1

睇黎真係好神秘
曼聯陽呢 聽講臭雞黎

曼聯陽呢 聽講臭雞黎

有冇人講annie wu

有無人識上年港姐Nicole wong

早7-8年識佢果陣
真係覺得佢好靚好仙氣

本身都覺得佢幾靚 但近呢一年好似個樣愈黎大陸網紅樣 本身鍾意就係覺得佢自然 條片真係打左個突
不過近排見佢po 名牌 跑車 其實都反映份人係點

7-8年前已經有睇開佢 果陣覺得佢幾靚幾cute
好過byan同rennie

所以睇樣真係睇唔出 有時睇下就好唔好幻想咁多 所謂既女神大部分都係咁

公道講句 靚袋靚車有邊個唔鐘意?
有本事咪去溝有錢仔囉 人地睇唔睇得上你又係另一回事

無話無人唔中意 溝唔溝到有錢仔 同po唔po上網俾人睇係另一回事黎姐 即係個人低調同中意炫富既分別

佢自己都有啲米
講起炫富呢方面
我又唔會覺得咁係炫富
Ig就係放吓生活野
你生活咩水平就有咩野擺架啦
你睇人係炫富
但係人地買親就係咁貴 對佢黎講都係濕濕碎
因為佢屋企就係得果啲袋
利申 對mchi冇好感都唔憎
唔覺得佢好靚 個鼻有啲大 面有啲方
有冇人覺得佢有啲相隻眼鬥雞?

炫富問題,個人覺得,如果真係自己develop 自己事業自己賺翻黎既我覺得無問題。一係你屋企真係好有錢,何超蓮咁(打個比如) 你曬又真係曬得起既
但一個ig網紅 就算屋企有d錢 一個中產家庭都唔可以買名牌買得咁密la
Btw 想知lampk啲野 幾中意佢

我都想知 好靚有style

曼聯陽呢 聽講臭雞黎

曼聯陽呢 聽講臭雞黎

mchi條仔冇放自己相 有咩唔見得光
大陸富二代唔係好高調咩
除非身份敏感啦

得d show off相
Mchi條片有無link

同問

https://www.youtube.com/watch?v=0q7v--BlHWs

mchi條仔冇放自己相 有咩唔見得光
大陸富二代唔係好高調咩
除非身份敏感啦

得d show off相
Mchi條片有無link

同問

https://www.youtube.com/watch?v=0q7v--BlHWs

淫到,房錢都慳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞