一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

tifffyu真人性格幾nice 同相無分別
幾年前有班朋友識一齊玩過
不過個陣時個look純啲 宜家變潮人

有冇黑材料爆?Tina Wong

有無人留意到佢之前學人請intern

第一個Post 廿幾頁有,連登仔爆左佢未讀完書已經拍拖

冇咩問題
你曲線

讀緊書拍拖無乜野呀 不過之前舊登有人話佢做ptgf
但到底係堅定流

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

問黎曬氣
都係果啲架啦

問下冇壞既

師妹
正正常常cosplay妹一個
好欣賞佢自己cosplay做到呢個地步

好人黎

問黎曬氣
都係果啲架啦

問下冇壞既

師妹

冇咩黑材料

相反其他cosplay

好人黎

又自爆

問黎曬氣
都係果啲架啦

問下冇壞既

師妹

冇咩黑材料

相反其他cosplay

唔講其他人唔熟
啲人話佢最多咪又係同邊個邊個分手咁
講得多都厭又唔關你事

爛啦on9仔
洗唔洗cap 曬你d on9留言呀

問黎曬氣
都係果啲架啦

問下冇壞既

師妹

冇咩黑材料

相反其他cosplay

唔講其他人唔熟
啲人話佢最多咪又係同邊個邊個分手咁
講得多都厭又唔關你事

睇咗好耐 仲未知邊個係Carson 有有圖/IG
一早都話Elaine 有錢
好多人係都要話佢比人包
雖然成日影相影到141咁 可能關taste事
如果唔係最近比人搵到佢老豆係候志強都唔知比人屈到幾時
同埋佢講野諗法真係好單純
真係由細就活係個與世無爭既世界咁

老豆候志強都好吹捧

原來條友咁有錢
以為係啲普通圍村佬

x2

可能阿土豪大佬要屋企人洗走曬啲黑$$有幾出奇

我睇過Elaine個live 啲人問過佢老豆啲野,不過佢死囗唔認佢地有關係,但佢話佢屋企人好傳統覺得女仔唔洗出來做野

Youtube成日有人鬧elaine,我覺得d人係酸
又叫人做善事又盛
買野又唔比,佢咁有錢鐘意買咪買囉
我唔係佢fans,但我真係覺得好多人葡萄佢表現到好肉酸
特別係唱佢做雞 邊個會信呀

其實睇佢啲名牌片好過癮

同埋佢eq好高 佢可以唔理人點睇
唔似個d人話唔介意但其實介意到仆街

冇咩問題
你曲線

但到底係堅定流

超過一半ig女神都係Ptgf 個Post 搵到
林明禎都係
想知 Noelcnoel
見過一次串串貢

原來條友咁有錢
以為係啲普通圍村佬

x2

可能阿土豪大佬要屋企人洗走曬啲黑$$有幾出奇

我睇過Elaine個live 啲人問過佢老豆啲野,不過佢死囗唔認佢地有關係,但佢話佢屋企人好傳統覺得女仔唔洗出來做野

Youtube成日有人鬧elaine,我覺得d人係酸
又叫人做善事又盛
買野又唔比,佢咁有錢鐘意買咪買囉
我唔係佢fans,但我真係覺得好多人葡萄佢表現到好肉酸
特別係唱佢做雞 邊個會信呀

其實睇佢啲名牌片好過癮

同埋佢eq好高 佢可以唔理人點睇
唔似個d人話唔介意但其實介意到仆街

要乜有乜既人洗乜介意人點睇
就是任性!

佢真係無需要討好班觀眾 又唔係靠呃觀眾錢搵食

冇咩問題
你曲線

但到底係堅定流

超過一半ig女神都係Ptgf 個Post 搵到
林明禎都係

林明禎ptgf?
上次有巴絲話tina wong將啲試用放晒係ig story就當幫人賣左廣告 cheap到連review都無句
不過呢幾日好似唔覺佢ig story再有廣告
唔通良心發現 定mon緊post啊
搵人講下呢條大粒墨

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

依家講真成陣大陸味。。sosad
希望crxxk醒下咪再等搵過個仲好

其實幾中意carson同morgan一齊果期,morgan仲好靚 ,依家yuenssica個feel都有d似果時既morgan
Manchi真係好靚既。。。而加就。。

早7-8年識佢果陣
真係覺得佢好靚好仙氣

本身都覺得佢幾靚 但近呢一年好似個樣愈黎大陸網紅樣 本身鍾意就係覺得佢自然 條片真係打左個突
不過近排見佢po 名牌 跑車 其實都反映份人係點

係咪y _ _ o飛左佢娶大陸網紅之後唔憤氣要揀返條大陸仔

好想知y- -o知唔知果個vicky原本個樣lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞