一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

佢微博係咩?

點解而家個男仔好似情聖咁 明明同joan散左後都有同過其他女仔一齊 佢地之前第一次散過個時好似係女方勁中意男方

咪係
之前分手 joan成日係ig叫春
依家搞乜倒返轉

因為個男之後同左j個好朋友一齊 (kxxxxx)
咁而家咪憎佢憎到仆街

利申 聽人講
有小小好奇 即係你地拍拖唔會錫同攬或者其他?定無拖過拖
岩岩先知咁正常嘅行為咁都得罪你
giselleltn 有冇野爆

小學同校
被佢恰過

有無人講下kimi chiu

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

佢微博係咩?

點解而家個男仔好似情聖咁 明明同joan散左後都有同過其他女仔一齊 佢地之前第一次散過個時好似係女方勁中意男方

咪係
之前分手 joan成日係ig叫春
依家搞乜倒返轉

其實果陣係似男仔飛個女 因為我以前都幾中意joann成日有留意佢 個男仔同佢散左之後好快就同左第2個一齊

屌拿星,諗住做CD-Rom 順便睇下依家d人追開乜IG 女神。

一 search 嚇到J都縮。
上面morgan真係幾女神 好有味道

比錯正皮
心諗人唔笑狗都吠

你好憎佢咁喎

你班mk妹吹捧mk妹把撚
上面morgan真係幾女神 好有味道

比錯正皮
心諗人唔笑狗都吠

你好憎佢咁喎

你班mk妹吹捧mk妹把撚

咁嘅樣

連登真係太多mk入侵

有無人知sylviaalam?之後比人話同過羅鈞滿一齊就private左ig
仲有佢班friend都好似即係沉哂
有無人知sylviaalam?之後比人話同過羅鈞滿一齊就private左ig
仲有佢班friend都好似即係沉哂

Garce chan正
終於追到第3 個post
感激各手足
以前一開始留意到kaching以為佢真係怕羞果類
但係又出cos 好撚矛盾
而家先知全部都係為左出名接job搵錢
原來d 性格仲咁閪 真係true你老母咩

[quote]上面morgan真係幾女神 好有味道

比錯正皮
心諗人唔笑狗都吠

你好憎佢咁喎

你班mk妹吹捧mk妹把撚[/quote
咁嘅樣

連登真係太多mk入侵

佢以前真係正喎
就算而家咁都係靚底
佢中意咁既造型係佢選擇
係咪一定要長髮飄飄著番條裙先得
個個女神都係咁好悶
可唔可以接受吓其他野
你唔接受咪逼其他人唔接受

其實呢個post好多女都靚
反而比人盲反 又屈人整雙眼皮
呢件就五官平平 仲衰過前面講嗰啲
但係佢整雙眼皮又免疫
雙重標準到
終於追到第3 個post
感激各手足
以前一開始留意到kaching以為佢真係怕羞果類
但係又出cos 好撚矛盾
而家先知全部都係為左出名接job搵錢
原來d 性格仲咁閪 真係true你老母咩

幻想同現實係差好遠既

唔信
落咗都會大波?
唔係生咗先大

唔信
落咗都會大波?
唔係生咗先大

其實人地整容 點搵錢關你地咩事
係咪得罪你地
對我黎講 女係用黎觀賞 理人咁多做乜
[quote]上面morgan真係幾女神 好有味道

比錯正皮
心諗人唔笑狗都吠

你好憎佢咁喎

你班mk妹吹捧mk妹把撚[/quote
咁嘅樣

連登真係太多mk入侵

佢以前真係正喎
就算而家咁都係靚底
佢中意咁既造型係佢選擇
係咪一定要長髮飄飄著番條裙先得
個個女神都係咁好悶
可唔可以接受吓其他野
你唔接受咪逼其他人唔接受

其實呢個post好多女都靚
反而比人盲反 又屈人整雙眼皮
呢件就五官平平 仲衰過前面講嗰啲
但係佢整雙眼皮又免疫
雙重標準到

靚唔靚不嬲各花各眼入 我夠知佢整
大把有整 唔覺有咩問題 呢個年代好普遍
公道講上面有幾張以前既真係好靚

我都唔覺得有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞