一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句
Morgan真係點都咁撚靚

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

有冇人有黑髪morgan相

醒你一張先

正到
前面有冇講過何諾桐 佢ig冇撚左

我啱啱都想講 早兩日先見都佢仲有po嘢

[member] 講左佢啲咩 [member]

我搵唔番佢ig好耐 由佢比人爆做ptgf之後一直搵唔到 佢地近況如何

morgan bb

morgan呢個時期真係好靚

佢群呢班嗰陣都仲正常
carson之後就走火入魔
btw carson好撚矮好撚肉酸

整容都唔靚就死啦

呢條女呢 成日哂名牌

呢條女呢 成日哂名牌

有無人可以講下xanyeung
幾年前仲係fb盛行年代個陣無意中見到add左佢好友
睇佢d相佢個波真係大到(正確d黎講係dur )我係女都忍唔住係咁望
著d衫又勁暴露 屋企又好似好鬼有錢
但呢幾年係高登連登都好似無乜人講佢or post佢d相討論
搞到更加想知下佢d八掛野

有無人講下

想知+1

睇黎真係好神秘

無錢嘅都專溝有錢仔啦
何況本身有錢就唔會溝有錢?
啲仔仲撚有錢呀

反而想知佢做乜低調到唔俾人科勞ig

魯7先係清泉
連登仔又要Follow 又要屌
無禮貌無朋友人緣差落過仔飛過EX拜金貪錢PS

暫時無一個倖免 好撚癲
仲要過半數比連登仔/朋友屌過

比媛交陳細佬玩能到臭曬啦
lm
3 個post 入面識既10 隻手指數得哂
feel 到呢類tpost 最撚多八婆真絲打 爆起料上黎咁撚恐怖

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

佢咁耐以嚟都係生人勿近
以前比高登仔屌高竇 add吓佢都會爆粗鬧人

Private 左比連登屌高賁
Public比連登高登話做雞搵客
好撚癲
有冇人識karennlui

呢條女呢 成日哂名牌

佢老豆係候x強

真人唔醜既
係大波你唔like 知你cup of tea 係邊個

真人係唔差 可能係打扮同個妝

太雞格

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

之前佢唔係去左英國讀書咩

真人係唔差 可能係打扮同個妝

太雞格

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

之前佢唔係去左英國讀書咩

呢條女呢 成日哂名牌

佢老豆係候x強

有冇人知morgan同annie wu嘅恩怨

呢條女呢 成日哂名牌

佢老豆係候x強

7-8年前已經有睇開佢 果陣覺得佢幾靚幾cute
好過byan同rennie

所以睇樣真係睇唔出 有時睇下就好唔好幻想咁多 所謂既女神大部分都係咁

公道講句 靚袋靚車有邊個唔鐘意?
有本事咪去溝有錢仔囉 人地睇唔睇得上你又係另一回事

無話無人唔中意 溝唔溝到有錢仔 同po唔po上網俾人睇係另一回事黎姐 即係個人低調同中意炫富既分別

佢自己都有啲米
講起炫富呢方面
我又唔會覺得咁係炫富
Ig就係放吓生活野
你生活咩水平就有咩野擺架啦
你睇人係炫富
但係人地買親就係咁貴 對佢黎講都係濕濕碎
因為佢屋企就係得果啲袋
利申 對mchi冇好感都唔憎
唔覺得佢好靚 個鼻有啲大 面有啲方
有冇人覺得佢有啲相隻眼鬥雞?

炫富問題,個人覺得,如果真係自己develop 自己事業自己賺翻黎既我覺得無問題。一係你屋企真係好有錢,何超蓮咁(打個比如) 你曬又真係曬得起既
但一個ig網紅 就算屋企有d錢 一個中產家庭都唔可以買名牌買得咁密la

兩個都唔同level 何超蓮靚同有錢高質我小學睇報紙已經知
人地個出發點係諗點樣令你班人覺得佢謙唔炫富親民 呢啲女係諗點樣令你班人覺得佢地高等啲 真假有錢人嘅分別
利申:窮人

拎超蓮黎比有乜意思?有邊個可以有錢到佢咁

我想講個重點係 你話佢所謂既有D錢 只不過係中產而言
真係有錢洗咩咁博 樓上BRO 講得岩係真假有錢人分別

呢條女呢 成日哂名牌

佢老豆係候x強

求mchi條片

魯7先係清泉

暫時無一個倖免 好撚癲

比媛交陳細佬玩能到臭曬啦

係陳比人玩喎
仲要超短期貨仔
之後陳先做usb係咁呃西屌
條jnf戴咗唔知幾多綠帽
陳以前都戴開帽
尤其嗰隻小白豬西公廁
仲有做咗kol件melo
而家同條女就嚟結婚啦
求mchi條片

前幾版咪有
其實佢幾靚
唔覺有整 最多痴吓嘢
同viu tv嗰個爆牙西好似樣
不過靚好多
佢好似真係本身有錢
比人包我就唔係好信
3 個post 入面識既10 隻手指數得哂
feel 到呢類tpost 最撚多八婆真絲打 爆起料上黎咁撚恐怖

有好多都唔識佢地就鳩噏
唔洗太認真
求mchi條片

前幾版咪有
其實佢幾靚
唔覺有整 最多痴吓嘢
同viu tv嗰個爆牙西好似樣
不過靚好多
佢好似真係本身有錢
比人包我就唔係好信

咁樣都認到係佢
一秒都無
By the way 好吉川卓feel
個個都話d女做雞 ,真係好on9,有真料先爆出黎啦連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞