一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

屌 咁撚普通都叫女神 真係普通都冇得再普通
中上都算唔上
我太老喇都係出番去
記憶中既ig紅人仲停留緊miyomm果啲

其實而家呀豬呀狗就只public個ig都可以大把人follow 之後大把廣告
有無人知個個cmn_apple

知 細細粒果個

好似係新移民

知 細細粒果個

好似係新移民

之前已經有人講

知 細細粒果個

好似係新移民

之前已經有人講

知 細細粒果個

好似係新移民

之前已經有人講

其實點解冇人講曾落彤有整 定係我追漏post
定係大家都仲係覺得佢好pure好true
個人覺得其他kol雞有樣睇八婆
但tlt塑造到自己咁好仲恐怖
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作
但其實大把design撚一出手 佢個啲已經比人秒殺哂
佢中學時溝仔好主動 成班又八婆仲要成班扣喉減肥

有料爆又話人臭g 完美冇料爆又話人假 恐怖 你講曬啦

講真 我又無覺得佢塑造到自己萬能
咁唔通拍哂自己啲黑歷史出黎咩?緊係比最好果面比你睇啦 唔通拍啲自己唔擅長嘅野比你睇 然後又話人半桶水都出片教人咁咩
不過佢真係整得好誇張 以前無咩下巴 而家成個下巴仔凸咗出黎 以前靚好多
佢ex好靚仔 唔知仲有無一齊

似仲有一齊 係靚仔

有無人講下佢???
呢排勁紅的17主播
IG KOL 勁紅

喺太子酒吧街做
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作

咁唔通拍哂自己啲黑歷史出黎咩?緊係比最好果面比你睇啦 唔通拍啲自己唔擅長嘅野比你睇 然後又話人半桶水都出片教人咁咩
不過佢真係整得好誇張 以前無咩下巴 而家成個下巴仔凸咗出黎 以前靚好多

似仲有一齊 係靚仔

乜唔係分左啦咩
有冇tinawzq / khengchan 爆

Khengchan同佢bf做乜散咗 覺得佢bf幾靚仔

唔係求左婚咩?定我記錯第個

咩啊 佢ig咪講左係玩 幫朋友d design影相
Btw khengchan去完歐洲咁耐都無搵過男朋友 佢地大家ig都無follow對方

散左咩
去歐洲前仲甜甜開live

佢男朋友好似冇同佢去歐洲

佢同兩條女加一條仔去
利申 識佢同佢身邊d朋友
成日塑造到自己萬能咁
化妝 唱歌 手作

似仲有一齊 係靚仔

乜唔係分左啦咩

Ex但仲一齊係咩概念
佢以前有少少包包面真係好睇好多
宜家越嚟越大陸網紅樣個下巴又尖又歪
真係想靚就唔好再整啦
[quote]

有無人講吓ysl 賣埋啲咩減肥藥 咁瘦仲話要減肥 好核突
[quote]

一直都覺得佢好似偽娘 靚果隻偽娘
有無人講黃樂樂, kamchi ??
有無人講黃樂樂, kamchi ??

deer chan好靚好完美
my cup of tea

邊撚到靚

邊撚到靚

男人樣
有無人講吓ysl 賣埋啲咩減肥藥 咁瘦仲話要減肥 好核突

佢中學肥肥地個排 真係好靚 個陣當佢女神

收聲啦私樓仔

屌 咁撚普通都叫女神 真係普通都冇得再普通
中上都算唔上
我太老喇都係出番去
記憶中既ig紅人仲停留緊miyomm果啲

普通mk妹咋喎。。。仲有d柒
有冇人講下laizas_? 幾有氣質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞