一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
Jade lam有錢啲定bethni yeung
有冇tinawzq / khengchan 爆

Khengchan同佢bf做乜散咗 覺得佢bf幾靚仔

我見佢之前同個ig photographer 一齊去旅行
上個po有個巴打話有人出律師信告佢?

識其中5個ig女神 有3個都準備草料告人

告得落咩

告人唔洗錢?
定讀得書少連律師幾錢都未知

好想知邊個
幻覺嚟架啫 港女識閪呢啲咩
人地Mchi個支那男朋友嬲啦嬲啦 希望佢上唔到連登 睇唔到女神以前去蒲段片啦

隻蝗啲片views都唔少 但較左public都得幾十follower 同幾個like 好心較返private無咁柒
Btw有幾多巴絲入左去食花生 點個名

Me

Lm

有冇講下 yanmak
我覺得佢好靚好pure

佢以前係lesbian

呢個真...
我記得

利申 同學
個陣佢仲同緊個TB拍拖 撞到正 佢同我介紹:呢個我bb啊
不過讀書好叻 屋企都幾有錢 佢家姐有打Botox

應該Bethni Bethni有教養過jade好多 睇佢媽媽個ig佢都好識打扮好高貴

一直都覺得佢好似偽娘 靚果隻偽娘

deer chan好靚好完美
my cup of tea

收聲啦私樓仔

宇宙第一美人
deer chan係宇宙第二美人

..

應該Bethni Bethni有教養過jade好多 睇佢媽媽個ig佢都好識打扮好高貴

佢呀媽好靚
勁高貴
其實好多啲唔係太高人氣嘅ig女神都係收下試用先幫人賣下廣告咁 好多都係冇錢收得件貨
但依個 amberbbg.jpg 就誇張 唔知點解個樣咁柒都咁多人follow 之前揾過佢幫手宣傳 頂佢個肺免費送件貨比佢都要收我400蚊一個po 你當自己真係明星咩

佢呀媽好靚
勁高貴

應該bethni
bethni好有修養 有有錢女氣質 又唔會曬錢
jade就似暴發户 想靠名牌去話俾人聽佢好有錢
好cheap完全冇氣質

佢呀媽好靚
勁高貴

應該bethni
好cheap完全冇氣質

Bethni同佢阿媽個d袋 一個都可能六位數啦
amberbbg 點解可以咁多人follow 眼細 又唔靚

佢呀媽好靚
勁高貴

應該bethni
好cheap完全冇氣質

Bethni同佢阿媽個d袋 一個都可能六位數啦

咁啲袋又冇6位數 5位啦 不過都貴架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞