一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
有冇啲唔係網紅又唔出名既靚女 唔想再睇啲一樣樣既女仔

睇清楚topic先好入黎啦 問撚夠呢個問題未呀屌

Sor 想正皮你但唔小心㩒錯隔離
有無人知個個cmn_apple

屌 爬文係咁講呢啲仆街學生mk妹 屌你咁都女神

呢個都叫靚女⋯⋯唔係呀嘛⋯⋯完全係低質mk妹

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

佢係咪唔想咁靚女,可能太多仔溝 醜化自己

佢係mchi定morgan?
原諒我冇留意呢班女

morgan
下年等睇佢又變look

佢依家個樣好似衛蘭

mchi上岸了?

上左啦, 成日po名牌,睇佢條仔ig又好似好有錢咁

唔係話靚嘅 只係好過而家 正正常常咁 但塊面真係好勻亮

唔係話靚嘅 只係好過而家 正正常常咁 但塊面真係好
有冇人講下laizas_? 幾有氣質

見過真人 冇相咁靚
但都係有氣質 唔錯

靚 又瘦又白
Btw 想知lampk啲野 幾中意佢

我都想知 好靚有style

好幾年前見到佢同啲朋友企係街到
要行過嗰陣lampk見到啲fd阻住左我地
即刻叫啲fd企過啲啦 阻住人行啦
好似幾好人
Jade lam有錢啲定bethni yeung

Jadelam試過見佢係citysuper都買成六位數
我覺得佢港女啲賣下廣告咁 但感覺討好過其他女

過萬咋 佢嗰時仲同ex一齊
仲同張單影相
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句
Morgan真係點都咁撚靚

我都幾鐘意以前嘅佢 依家唔知搞乜

以前靚好多 而家啲陰好怪 佢同carson一齊果陣好靚

變左牛魔王

agger 好掛住佢黑長髮嗰陣 真係索到無朋友 依家行潮人風咯 但係太潮啦

有冇人有黑髪morgan相

覺得佢而加個樣殘左 以前好靚

agger
明顯老左

唔知有無人講 以前係幾正 但自從佢割咗雙眼皮就
有無人聽過poly chloemancheung 好撚正
Jade lam有錢啲定bethni yeung

Jadelam試過見佢係citysuper都買成六位數
我覺得佢港女啲賣下廣告咁 但感覺討好過其他女

第一次過萬咋 佢嗰時仲同ex一齊
仲同張單影相

以前有ex個樣
之後brandy嗰次好似係搞屋企活動地咩買左好多酒同靚肉
不過都有錢啦 鹿茵打通左
Cdp 差唔多一千定幾百蚊既急救mask話抵
佢既意思應該話出黎個效果好急到救 去好重要既場合用都值
但真心講唔到個抵字
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

同求 我係絲見到佢嘅氣質都濕
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

好想睇番個個時期既相
追post追到依家
覺得mchi幾靚之外
都係想重申一句

變左牛魔王

佢係咪唔想咁靚女,可能太多仔溝 醜化自己

佢係mchi定morgan?
原諒我冇留意呢班女

morgan
下年等睇佢又變look

佢依家個樣好似衛蘭

mchi上岸了?

上左啦, 成日po名牌,睇佢條仔ig又好似好有錢咁

睇咗咁耐識嘅得十個內,search過吓其他巴絲打講嘅女神,發現乜依家咁易做女神
睇咗咁耐識嘅得十個內,search過吓其他巴絲打講嘅女神,發現乜依家咁易做女神

啲妹妹仔好普通
冇腳冇波普通樣都叫女神....

變左牛魔王

佢宜家古靈精怪都幾得意
但以前就靚啲
想聽ayu.w d野
見佢唔洗做
日日做gym去外國玩

想知呢個
我覺得好靚 個style又正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞