一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
又吹花 又人氣 呢啲term 唔知以為仲係幾年前係facebook成日見到個堆洗讚小鴨鴨

反而想知佢做乜低調到唔俾人科勞ig

魯7先係清泉
連登仔又要Follow 又要屌
無禮貌無朋友人緣差落過仔飛過EX拜金貪錢PS

暫時無一個倖免 好撚癲
仲要過半數比連登仔/朋友屌過

比媛交陳細佬玩能到臭曬啦

係陳比人玩喎
仲要超短期貨仔
之後陳先做usb係咁呃西屌
條jnf戴咗唔知幾多綠帽
陳以前都戴開帽
尤其嗰隻小白豬西公廁
仲有做咗kol件melo
而家同條女就嚟結婚啦

乜誰

好想follow番IG
Morgen 之前搶人仔 搶到痴線
仲奇怪點解無人提起
有排係又索又靚 黑長頭髮
但見到d人係咁讚佢性格又Q又好又真 就真係

搶邊個

佢同卡臣黃d野 內情大把人唔知啦
唔係以為佢地真係咁sweet呀

More
附送一張 點解好似越黎越肥

我純粹見dingding unfollow左雪姨提出黎問下都唔知內情

因為雪姨借dingding上位
本身dingding自己都唔知,係其他人睇唔眼同佢講佢先知。

雖然dingding好mk但佢真係多followers 我自己如果唔係dingding唔會識sue 幫主 雪姨 個d (當然佢地本身都有follower )
好似個個都佢拍完幾條片就會無哂聲氣

我都覺 唔係dingding都唔識sue雪姨同pam
佢係幾有觀眾緣

dingding真心識利用人。你睇佢剛剛同佢個friend bobo 去韓國d 片,其實又係廣告片。佢最鍾意同人去旅行拍廣告片,叫d friend幫手試幫手拍幫手講晒d廣告台詞,然後扮旅行Vlog. 之後利用完sue,之後到雪姨,而家到bobo 同人妻pamela. 我有個friend剛剛畢業入左間大marketing公司,接左個護膚品客,quote過dingding一張IG 相收3-4萬,一條片收10-12萬。 我個friend 仲話成行都知dingding 收緊呢D價。 佢同bobo條片寫明 Eurobeatue係paid to mention. 估唔到咁有錢。

乜水黎

我純粹見dingding unfollow左雪姨提出黎問下都唔知內情

本身dingding自己都唔知,係其他人睇唔眼同佢講佢先知。

雖然dingding好mk但佢真係多followers 我自己如果唔係dingding唔會識sue 幫主 雪姨 個d (當然佢地本身都有follower )

佢係幾有觀眾緣

dingding真心識利用人。你睇佢剛剛同佢個friend bobo 去韓國d 片,其實又係廣告片。佢最鍾意同人去旅行拍廣告片,叫d friend幫手試幫手拍幫手講晒d廣告台詞,然後扮旅行Vlog. 之後利用完sue,之後到雪姨,而家到bobo 同人妻pamela. 我有個friend剛剛畢業入左間大marketing公司,接左個護膚品客,quote過dingding一張IG 相收3-4萬,一條片收10-12萬。 我個friend 仲話成行都知dingding 收緊呢D價。 佢同bobo條片寫明 Eurobeatue係paid to mention. 估唔到咁有錢。

佢d vlog既植入廣告做得好明顯 應該呃唔到人 不過佢皮膚差到咁拍護膚真係好無說服力

反而我覺得係人地利用dingding 因為本身ding 既followers真係算多 我就覺得無必要利用sue佢地 雪姨本身都唔紅啦

個個YouTuber kol廣告都收得貴 況且佢做呢行咁耐 呢個價對佢地黎講應該係正常?
有無人知chinchin_c邊度讀書同讀咩?
見佢從來無提過咁

有無人有fong kawai肥妹仔時期既相 好想睇

chinchin_c 中學讀元朗裘錦秋
識人同佢同form 話佢無fd 少出聲 性格奇怪果啲
之後唔知點解無啦啦去左拍youtube

見個家姐有啲名氣自己又想靠beauty賺錢

佢係做金呀

佢係幾有觀眾緣

dingding以前初初拍片剩係用幾十蚊化妝品咋
仲話喺萬寧買
心諗佢都敢拍片教人
而家發曬啦

乜水黎

Jade

佢係幾有觀眾緣

仲話喺萬寧買
心諗佢都敢拍片教人
而家發曬啦

所以人無恥便無敵
當日痴線西搞佢唔死
過幾年就做左00後女神 用晒名牌袋
無人記得佢啲牛屎妹黑歷史

佢係幾有觀眾緣

仲話喺萬寧買
心諗佢都敢拍片教人
而家發曬啦

發夢夢到我做依行
某人開價你地係估唔到
出一個活動 要送一個名牌袋+job錢
最後都係有比佢

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

佢微博係咩?

點解而家個男仔好似情聖咁 明明同joan散左後都有同過其他女仔一齊 佢地之前第一次散過個時好似係女方勁中意男方

咪係
之前分手 joan成日係ig叫春
依家搞乜倒返轉

因為個男之後同左j個好朋友一齊 (kxxxxx)
咁而家咪憎佢憎到仆街

利申 聽人講

同左佢邊個fd一齊?

乜水黎

Jade

嘩肥左咁多
發夢夢到我做依行
某人開價你地係估唔到
最後都係有比佢

開名啦

呢個post咁多伸手黨私怨撚
btw呢條女靚好多 身材正好多
仲緊要係嫩口

不嬲都覺得佢地好襯
宜家條女又靚身材又好性格又好 正過morgan好撚多

性格好好多

呢個都正
咩id?

yuenssica

隻眼怪怪地....

無人完美

怪咩 好靚喎 不過都係有d大陸妹樣feel

點解冇人講Elleeec
發夢夢到我做依行
某人開價你地係估唔到
最後都係有比佢

開名啦

開名啦

因為唔夠靚
好大陣公屋MK氣質

識佢,叫陳文敏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞