一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

佢個鼻假體就快掉出黎好恐怖 會唔會刺穿個鼻

哇屌 佢隻眼都好恐怖 大到好似就黎跌咁

佢唔知做乜好似暴發戶咁突然多左勁多名牌
Follow 左佢2年以上
以前又唔見有

以前又唔見有

做空姐搵到掛
Morgen 之前搶人仔 搶到痴線
仲奇怪點解無人提起
有排係又索又靚 黑長頭髮
但見到d人係咁讚佢性格又Q又好又真 就真係

搶邊個

以前又唔見有

做空姐搵到掛

搵人講下呢條大粒墨

有無人講下呢個港女
成日開post教港女拍拖
見佢同大粒墨好似幾fd
兩個都好想紅 r sponsor
但好柒好似男人
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/26/205454_009760248da3b1dabdac22e18fec4ac2.png

求爆lampk
點解冇人講ballballx 定係因為已經過哂氣

佢瘦得好恐怖

佢落過仔 呢個肯定 max爆嘅

佢瘦得好恐怖

之前一直都有follow開佢 佢好似有抑鬱要食藥 個人變到好瘦 但同時又大波左 好奇怪
deer chan世界第一

我認同你
今日有無去睇
deer chan世界第一

我認同你
今日有無去睇

今日做咩事
仲奇怪點解無人提起

嗰班一係唔識事主
一係打手
不過睇啲留言就知呢班絲打以貌取人
睇咗當識咗
仲奇怪點解無人提起

搶邊個

佢同卡臣黃d野 內情大把人唔知啦
唔係以為佢地真係咁sweet呀
仲奇怪點解無人提起

搶邊個

佢同卡臣黃d野 內情大把人唔知啦
唔係以為佢地真係咁sweet呀

所以見到班mk妹話佢地sweet都笑撚咗

以前又唔見有

本身有錢 btw好厚粉 落妝同化妝有落差

樓主明顯想狙擊人
又要扮唔係

以前又唔見有

本身有錢 btw好厚粉 落妝同化妝有落差

識佢個陣唔係咁

樓主明顯想狙擊人
又要扮唔係

呢條女個樣令我諗起fengfan_x 整容整到

見過fengfan 個妝厚撚到 又恐怖
但佢啲相幾靚,但見到真人就真係
搵人講下呢條大粒墨

有無人講下呢個港女
成日開post教港女拍拖
見佢同大粒墨好似幾fd
兩個都好想紅 r sponsor
但好柒好似男人
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/26/205454_009760248da3b1dabdac22e18fec4ac2.png

屌你有無睇標題架?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞