一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

有無條片睇下
想知morgon 個fd luoyuanxoxo 真心幾靚
咪擺豬西上黎幫佢地上位啦

咪就係!都唔知係咪自己擺上黎既
根本無人識樓上個幾個豬閪 睇清楚標題先po啦

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

佢微博係咩?

好7

真心好撚樣衰 咩人黎

唔撚掂喎師兄

係人係鬼都po上黎話係ig女神 根本無人識呢條柒頭

Ive妹

做乜家下幾時連ive 中學雞都做到女神😂😂😂

Diu 宜家d狗公係又follow唔係又follow 又刷曬鞋 d 女咪就算普通料都當自己kol 女神囉 自我膨脹 百貨應百客

買followers買得好過分
二千幾個讚專頁但係每個post得幾十人like
keiyingl
有無人識?

上面大把人講話係雞
同npy一樣比好多人屌過

同上面個d女神比真係麻麻
不過淫底feel

我唔知佢地對雞嘅定義係咩
不過佢地真係比好多人屌過
全校人都知
所以先咁多人憎佢地

而家條仔點睇

npy同佢球星男朋友散左啦
然後個陣好多fd都話雞雞雞雞雞

npy Ig new post 同條仔 一齊去旅行
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

tifffyu真人性格幾nice 同相無分別
幾年前有班朋友識一齊玩過
不過個陣時個look純啲 宜家變潮人

有冇黑材料爆?Tina Wong

chungchung打機好屎 樣又唔掂
睇對眼就知一定係混大陸種
咁都可以開channel賺錢
服了

有無人覺得icyleecy好靚
3 個post 入面識既10 隻手指數得哂
feel 到呢類tpost 最撚多八婆真絲打 爆起料上黎咁撚恐怖

女人嘛

寧得罪小人莫得罪女人

好多似假膠 為吹花人而作野

又咁岩全部都中同 圍內
直覺好多都係女人吹花女人
好恐怖

香港咁細我覺得多中同同佢自己朋友唔出奇 始終佢地係ig咁有人氣
feel 到呢類tpost 最撚多八婆真絲打 爆起料上黎咁撚恐怖

女人嘛

寧得罪小人莫得罪女人

又咁岩全部都中同 圍內
好恐怖

香港咁細我覺得多中同同佢自己朋友唔出奇 始終佢地係ig咁有人氣

上連登 勿認真是常識

女人嘛

寧得罪小人莫得罪女人

又咁岩全部都中同 圍內
好恐怖

上連登 勿認真是常識

睇睇下心諗有無咁多個落過仔呀
仲要差唔多全部都係PTGF
一句唔鐘意睇就出番去
上次有巴絲話tina wong將啲試用放晒係ig story就當幫人賣左廣告 cheap到連review都無句
不過呢幾日好似唔覺佢ig story再有廣告
唔通良心發現 定mon緊post啊

佢拎啲試用carousell 賣
收晒兩家茶禮

朋友同事同佢同中學 話冇咩人鍾意佢
所以佢好少朋友 我就冇問點解啦 我冇留意開佢
點知啲人話佢thei都冇咩朋友 獨家村咁

佢微博係咩?

點解而家個男仔好似情聖咁 明明同joan散左後都有同過其他女仔一齊 佢地之前第一次散過個時好似係女方勁中意男方

其實幾中意carson同morgan一齊果期,morgan仲好靚 ,依家yuenssica個feel都有d似果時既morgan

果陣carson同morgan一齊接小朋友放學,真心覺得好sweet 同埋佢地兩個真係幾襯

Morgan而家係咪仲同緊林思聰Chung_sc_lam一齊?

女人嘛

寧得罪小人莫得罪女人

又咁岩全部都中同 圍內
好恐怖

3個post 有幾個我都識
有一個我直頭cap圖問佢搞乜
佢個版本同個啲所謂中同圍內都唔同
可能你會話佢梗係幫自己啦
但佢同我講個版本都唔係好得去邊
佢寧願講個真實版本都唔想畀人屈
起碼係真 而且同所謂中同講嘅真係唔撚同
仲有曬whatsapp對話 我都覺得好仆街好似唔信佢
我唔敢再問 咁都唔係吹花係咩 r撚曬J頭
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

tifffyu真人性格幾nice 同相無分別
幾年前有班朋友識一齊玩過
不過個陣時個look純啲 宜家變潮人

有冇黑材料爆?Tina Wong

有冇人講 chantalebelle
鋼管舞

其實幾中意carson同morgan一齊果期,morgan仲好靚 ,依家yuenssica個feel都有d似果時既morgan

果陣carson同morgan一齊接小朋友放學,真心覺得好sweet 同埋佢地兩個真係幾襯

Morgan而家係咪仲同緊林思聰Chung_sc_lam一齊?

我覺佢幾可愛既,樣同聲都
但真係幾濫
計埋 Carson
去英國 之後 拍四條仔走不甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞