一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike
Manchi真係好靚既。。。而加就。。

早7-8年識佢果陣
真係覺得佢好靚好仙氣

本身都覺得佢幾靚 但近呢一年好似個樣愈黎大陸網紅樣 本身鍾意就係覺得佢自然 條片真係打左個突
不過近排見佢po 名牌 跑車 其實都反映份人係點

7-8年前已經有睇開佢 果陣覺得佢幾靚幾cute
好過byan同rennie

所以睇樣真係睇唔出 有時睇下就好唔好幻想咁多 所謂既女神大部分都係咁

公道講句 靚袋靚車有邊個唔鐘意?
有本事咪去溝有錢仔囉 人地睇唔睇得上你又係另一回事

無話無人唔中意 溝唔溝到有錢仔 同po唔po上網俾人睇係另一回事黎姐 即係個人低調同中意炫富既分別
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

rw1128無野好講 以前有好多post講過佢!
係di讀書,讀到成班無人係鐘意佢!犯眾憎
日日係ig up啲廣告相!加加埋埋既post月薪有2 3萬up 你班仆街pr可唔可以唔好再助養呢班8婆?我地辛辛苦苦打工賺得雞水咁多$,佢地就呃人氣包裝下自己就可以有咁高人工dllm

見佢啲舊ig post好似試過學jadelam果啲搞market 但之後又冇晒聲氣咁

中學最出名嘅臭雞 差唔多個個都搞過佢 真正公廁 唔知佢男朋友食n手閪開唔開心 同埋佢無乜朋友 姣仔扑野就叻
上個po有個巴打話有人出律師信告佢?

其實有冇可能告到 誹謗咁易告得入嘅話 啲八卦雜誌唔洗撈喇

咁都入到,網絡23條都合法啦
deer chan好pure好true好qq
樣靚身材正實在太完美
好想同佢一齊打機機

收檔啦打手
上個po有個巴打話有人出律師信告佢?

其實有冇可能告到 誹謗咁易告得入嘅話 啲八卦雜誌唔洗撈喇

咁都入到,網絡23條都合法啦

到時又係連仔del po了事
曼聯陽呢 聽講臭雞黎

好多仔J 但真係好柒 我有fd都做過佢隻兵

我想知 講講講
[quote]

下ysl就係yes果個y ling?
Manchi真係好靚既。。。而加就。。

早7-8年識佢果陣
真係覺得佢好靚好仙氣

本身都覺得佢幾靚 但近呢一年好似個樣愈黎大陸網紅樣 本身鍾意就係覺得佢自然 條片真係打左個突
不過近排見佢po 名牌 跑車 其實都反映份人係點

7-8年前已經有睇開佢 果陣覺得佢幾靚幾cute
好過byan同rennie

所以睇樣真係睇唔出 有時睇下就好唔好幻想咁多 所謂既女神大部分都係咁

公道講句 靚袋靚車有邊個唔鐘意?
有本事咪去溝有錢仔囉 人地睇唔睇得上你又係另一回事

無話無人唔中意 溝唔溝到有錢仔 同po唔po上網俾人睇係另一回事黎姐 即係個人低調同中意炫富既分別

佢自己都有啲米
講起炫富呢方面
我又唔會覺得咁係炫富
Ig就係放吓生活野
你生活咩水平就有咩野擺架啦
你睇人係炫富
但係人地買親就係咁貴 對佢黎講都係濕濕碎
因為佢屋企就係得果啲袋
利申 對mchi冇好感都唔憎
唔覺得佢好靚 個鼻有啲大 面有啲方
有冇人覺得佢有啲相隻眼鬥雞?
曼聯陽呢 聽講臭雞黎

好多仔J 但真係好柒 我有fd都做過佢隻兵

Kamchi_chan
相同片完全唔同樣
無整容
細個好串
唔知係咪比高登仔hi得多而家無咁串
佢呀嫲係九龍某地方有超過二十層樓同地鋪
全家都好低調,得佢成日post名牌

佢呢個Hermes 已過十萬
我係親戚一個月都無兩萬人工

重有好多野爆,隻手有刀痕,跟仔走.....

利申:無錢既遠房親戚

你識佢真人 不過而家啲袋又唔似淘

好想post佢細個啲相

有睇過 細個啲相

[im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/24/203145_f0f689f8233174443dd38826d04ffb4d.jpg[/img]

[quote]

又瘦又西呢樣我知 樣黎講又唔係算差個批 話晒同佢都係中同
點解你地識咁多依d女
search左幾個黎睇, 閒閒地有幾萬個followers
睇d相好似唔駛做, 可以成日同圍去玩
有冇人講下jumbotsang
冇追post 有冇講過啊gi同h.0713

想知

低能 佢屋企係好有錢 唔係一般個隻 似tb個個男仔邊忽有錢 食軟飯渣

想知佢宜家係咪都有仔 點解可以又收花又撐枱腳咁款 定 黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞