一人講一個ig女神背景真相(爆料附圖)3

1001 回覆
37 Like 7 Dislike

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

依家講真成陣大陸味。。sosad
希望crxxk醒下咪再等搵過個仲好

佢好似好鐘意joan 今年生日都有出post同佢講生日快樂

只能說越想要越得唔到,仲要咁出面
同見joan微博好似都中意左第個

Joan微博係咩?
上次有巴絲話tina wong將啲試用放晒係ig story就當幫人賣左廣告 cheap到連review都無句
不過呢幾日好似唔覺佢ig story再有廣告
唔通良心發現 定mon緊post啊

佢拎啲試用carousell 賣
收晒兩家茶禮

朋友同事同佢同中學 話冇咩人鍾意佢
所以佢好少朋友 我就冇問點解啦 我冇留意開佢
點知啲人話佢thei都冇咩朋友 獨家村咁

佢唔係讀poly架咩?

成班人其實都唔係真係咁friend 間唔中都嘈下 tina成日要人就佢

估中黎多張

其實幾中意carson同morgan一齊果期,morgan仲好靚 ,依家yuenssica個feel都有d似果時既morgan

果陣carson同morgan一齊接小朋友放學,真心覺得好sweet 同埋佢地兩個真係幾襯

Morgan而家係咪仲同緊林思聰Chung_sc_lam一齊?

分左手啦! 依家條仔同緊蔣雅詩一齊
上次有巴絲話tina wong將啲試用放晒係ig story就當幫人賣左廣告 cheap到連review都無句

收晒兩家茶禮

佢唔係讀poly架咩?

Thei
group project嘅同學成日都要carry佢
自由騎士黎

收晒兩家茶禮

佢唔係讀poly架咩?

成班人其實都唔係真係咁friend 間唔中都嘈下 tina成日要人就佢

收晒兩家茶禮

佢唔係讀poly架咩?

估中黎多張

Tong?
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

tifffyu真人性格幾nice 同相無分別
幾年前有班朋友識一齊玩過
不過個陣時個look純啲 宜家變潮人

有冇黑材料爆?Tina Wong

上面morgan真係幾女神 好有味道
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

上面morgan真係幾女神 好有味道

比錯正皮
心諗人唔笑狗都吠
有無人講下
rw1128
tifffyu
no7
kakihehe

joan之後同過個大陸model一齊 唔知散左未

佢微博係咩?

話說joann係咪食煙嫁

終於追到第3 個post
感激各手足
以前一開始留意到kaching以為佢真係怕羞果類
但係又出cos 好撚矛盾
而家先知全部都係為左出名接job搵錢
原來d 性格仲咁閪 真係true你老母咩

太雞格

有咩爆

佢好似唔洗讀書
剩係周圍玩

之前佢唔係去左英國讀書咩

佢中學有冇畢業
佢好似得19歲

收晒兩家茶禮

佢唔係讀poly架咩?

Tina係中學keep住比圍內班frd排 其他同學都唔多鍾意佢 極自私又自大 個期學校興乜佢就會話係佢帶起先 個個都跟佢 又唔gur人 成日發model夢 覺得自己身材好好腳又長 其實米六都唔知有冇 排左咁多年 唔明點解而家成班冇啦啦可以變bff
有無人可以講下xanyeung
幾年前仲係fb盛行年代個陣無意中見到add左佢好友
睇佢d相佢個波真係大到(正確d黎講係dur )我係女都忍唔住係咁望
著d衫又勁暴露 屋企又好似好鬼有錢
但呢幾年係高登連登都好似無乜人講佢or post佢d相討論
搞到更加想知下佢d八掛野

有無人講下

想知+1

睇黎真係好神秘

岩岩search下黎睇 好恐怖呀

屌 click入佢個story 比佢嚇一嚇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞