(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區242新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
馬克真係好撚正
屌我都發覺247熱撚到仆街,操腳想開大風扇但同場又有師兄怕凍
操嘢操到吐血
247最撚慘有班PT修身怕凍仲着外套
但已經冇開冷氣
我發現連登仔都幾撚可悲 全部都係鍵盤戰士 人地Aries 操得好第一樣野問人係咪落野 而唔係落左幾多心機係呢樣運動到 到今時今日都仲討論落唔落野 我本人對於每個落野既人都給予respect 因為佢用緊自己身體去trade off 緊佢想追求既野 再講 俾你落野係咪100%變到好撚勁? 一直都講緊訓練同飲食既質素先係重中之重

跟住成日又見連登仔屌比賽d人唔識操 齋拮野就變大 我真係想知個d連登仔係咪好撚勁 不如拍片開過教學等大家學下野 驚就驚最慘現實係連上台既勇氣都冇 淨係識匿喺部電話後邊做鍵盤戰士嗟

唔該做人俾返少少質素 多少少尊重別人 做好自己先再講啦
其實你講既野唔係冇道理, 不過你呢D獨醒言論其實已經好老土, 已經月經級別。 呢到就係比人9UP既地方 要拎光環建議去THREADS
馬蛇屌打
大隻過我既人 = 落野
去比賽既人 = 落野
唔肯認有落野既人 = 落野
嘩dllm
完全冇諗過拎光環 係預期日日落野 不過講多d真係對健身有用既野 見到樓上有人講冇諗過呼吸都要教 我想講事實好多人點用呼吸都唔撚識 posing training 體態 呼吸 全部野都係息息相關

所以呼吸真係要學好的
依個post啲人操開其實知行野唔包一定大隻練得好
出面開po就多啲你講既人
Loser 居多
是但啦, 大家上黎呢到就係要鳩, 講既野有幾8婆得咁8婆, 要正經既話應該要好多風紀黎叫人唔好網絡欺凌先 馬高司, 占米, 陳國邦巴打
要認真番去同你教練講啦
lok chau徒弟仔
呢兩日咁多天水圍ganggang進場
認真唔識佢
呢個post講嘅多數都係fake natty甚至出叻嘈賽個啲啫

(陳同學上身)唔准你咁話我偶象
就嚟1001 麻煩下個開po師兄
交比下位巴打接力
懶化妝, 唔化一定出事
我發現連登仔都幾撚可悲 全部都係鍵盤戰士
(刪二千字)
唔該做人俾返少少質素 多少少尊重別人 做好自己先再講啦
專登請佢返黎做下把位
淘寶怡呢啲都有學生 就知香港健身界幾多人亂鳩咁黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞