(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區242新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
見好多成隻乳豬仔咁上台
健身行業真係好癲
masaki 咁搵錢搵到個個月買撈又有
霉撚到喺247 做又有
不過聽聞247係返6日
分佣金 但又唔俾sell
咁係咪做嚟把撚
聽佢講都ok,又有畀餐單,又每日跟進吓佢三餐食咩,教佢呼吸,發力嗰啲 (我冇諗過有人係需要學)
247教練應該真係最霉嗰啲
(我冇諗過有人係需要學)
真 我都唔明點解有啲瘦到仆街嘅教練都可以開到gym 呃飯食
依家興講呼吸瘦撚至愛
飲油啦
Masaki 唔係低價收生咩
peter 個傻鳩大頭仔
Aries本身都好勁我諗佢跟邊個教練都拎到冠軍
polly ust頹科畢業炸喎

不過搵錢方面,女人教gym的確好搵過男人。之前成日上新聞個zoe開左間專for女人既gym,佢係節目度話投資300萬半年就回本。事關男人身邊仲有幾個fd有操野,要搵人起手唔難。同埋冇乜女人新手期敢自己一個去gym,
而且網上資源好多都係for男人操野,男人自學做gym容易程度比女人低。再加上女人只會搵返女pt,變相女pt市場係大過男pt。
學阿曼达老师裝對假奶
SBD護膝就係健力護膝
可能你上網見到人講嘅硬護膝,符合規定不過近幾年先有嘅新產品,硬度高啲冇咩特別。

所有護膝都係幫你增加一啲膝伸嘅力量,除咗好凍嘅地區啲人話著完保暖冇咁易受傷。並冇咩神奇功效。

而所有練到四頭肌嘅動作教會相應地增加膝頭承受嘅力量。

你需要嘅係管理好膝頭嘅工作量,同埋執靚squat/leg press啲姿勢唔好畀膝頭係比較脆弱嘅方向上受力
你的基因如何,你的減脂部位也必如何
佢有無落野
睇落唔似有幾勁 對手大多1吋就完美 頭細膊橫腰幼
其實traps 要點放鬆
上網睇啲片永遠得將個頭左右左右咁
都冇用
但係ig睇到有張相成個背都係瘡
想講105同110無分別
反而好奇你推90同2餅仔rpe 好似差唔多
平胸先正 最好除完衫剩係得粒lin 連肉都冇
唔撚明點解會有咁多人搵masaki 條牛屎佬上堂 佢9成9係大隻但冇料到嗰批(智識方面)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞