(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區242新手問嘢睇#1

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔食碳水就可以局部加快
一頭肌加快?
加上飲油
搖撚準備
做gym如果你係認真做
只會發現聽日都會攰 如果無瞓得夠
所以一星期好難做5日對我黎講
你不如搵教練帶你行少啲冤枉路仲好
而且廿尾就買多啲supplement食for recover
香港養肌肉係好撚貴

操完腳痛2日
只好減vol 寧願慢d準備
進步
佢新仔咪nosideking個學生aries 啲紋身一模一樣

咁bad taste
nosideking 連操腳都唔識
做得個幾年尖就吉針落野
有咩資格教人
又矮又柒正傻閪嚟
操到咁上下發覺應該差唔多極限,不停試唔同方法都進步唔到,仲要傷下傷下咁,想練健康算
因為多傻仔以為真係咁勁 幾年就操到
Polly個個月去旅行
請問SBD 護膝同健力護膝有咩分別? 上網都唔知有人講
以前整親個膝頭, 而家做squat對膝頭開始頂唔順
做女人真係好撚爽
個樣生得靚少少 大把人仆過嚟送錢比你洗
大把傻閪搵佢上堂比錢佢賺
hea 住做 淨係做下freelance 都好過打份牛工
polly 條臭閪唔知有冇40k 一個月

比賽又易撚過人 個個bikini 嘅都冇肌肉
唔係cut 唔切上台嘅 求其比下賽都有top 3
點輸?
事實就係咁 我都想比錢佢洗
但老老竇竇,以佢學歷嚟講,40k好少啦 (雖然唔知佢咩major)
返文職做幾年都唔止40k
屌兩下冇壞
fg都50k, 40k真係underpaid
連登仔個個fg 50k我唔評論啦
但40k真係唔多,尤其佢三大grad

(但我知道我老婆之前搵過個有pro card嘅女pt話搵過十萬好基本,佢800一堂,每日schedule都full晒咁滯,我當佢一日只係做七個鐘,我畀你一星期返五日,800一堂,都112,000一個月,所以分分鐘polly做pt如果schedule夠full應該可以多過佢去返文職)
係唔係女pt好搵過男pt?
感覺上係
因為女人做gym好似傾向要搵pt,佢哋又好懶自己去操,而且女人又prefer搵返女人教
有leg curl啊,但無leg extension
但個位ifbb pro既女教練質素點? 教得好唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞