究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
正反雙方都坐定哂啦其實,點抝都冇用

最肉酸都係佢近左一排之後話咩一直有留意事件乜乜,講到好似好撚有幫到手咁cls

明明屌人果個post自己都認左唔可以亂講嘢,你班人係咪想累佢冇得搵錢乜乜乜,隔一排又要痴埋黎扮嘢
邊班人引戰心照啦大隻字就驚你咩
我講嘅都係事實 你地要繼續屈佢唔讀新聞 港豬我都無辦法
你地咪繼續自欺欺人 要繼續做hater當我講啲野睇唔到我都無辦法
公道講句關咩事
你sub or 小奇點一定睇到

利申:達粉
獨佔?
其實無咩好拗 因為你地就係屈緊佢無做某啲野咋嘛不過人地有做你地當睇唔到咋嘛 唔係新鮮事啦
同埋以前學生個陣睇雞寶台一定見到迪基亞 佢係咪唔洗返工
人地唔撚同藍屍玩姐
喺香港揾夠錢去tw都唔奇
佢自己主張喎
關我撚事
我又冇話自己導人向善
你依家迫我表態呀?

其實連登係咪好多人冇讀過書
係咪自己講完都唔知自己噏乜撚嘢?
好老實講 無達哥嘅話 呢堆咩kitspy 黎鷹 有鬼人識咩
仲要達哥從來都無唱過/抵毀過其它斷咗欖嘅人
相反咩黎鷹果啲 出哂post又剩
移去中國食人民幣仲好啦,憑乜去台灣,因間又屌埋台灣人引戰狗
ming 仔做實事捐成幾十萬咪一樣俾人屌,哂氣
佢陳近南開始都係講時事打機,縮埋d讀者咪唔習慣
true
佢肯定係連講句小心都驚冇左啲收入啦

其實果陣chatroom已經係咁話講句萬事小心就得架啦救下你,但佢一樣拒絕回應,我真係好記得果陣
求下你
咪扮老屎忽喇
黎鷹都計
咁佢真係唔識公關嘛
畫幅傻閪顏色圖
比bob叔屌到仆街
戇鳩仔屌你老母9up冇成本?
好有畫面
Accurate
He is suitable at a corporate life.
Like being an internal auditor
But streaming is not for him
No offence
大多數人諗嘢都係咁膚淺,公關重要過實事
其他人關撚事 呢個post討論緊達狗喎ching
咁多人洗版無得唔回應呀嘛
一兩句可以扮睇唔到姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞