究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
你搞清楚呢個係"你希望",佢講唔講都唔關你事,佢冇欠你

同埋以你咁既態度,我相信達哥當日就算講左,你咪又係屌佢冇表態

你自己講個台講飽佢喇
點會冇呀 岩岩紅起果陣咪係又一城溝鬼婆 一拖二
其他表咗態嗰啲你又有冇幫返人先

淨係喺連登 9up 政治嘢俾人拉嗰班你有冇支持下?
日本妹 同女女打機 開晒庭啦 佢收得埋啫
果個唔係王狗咩 話咩「我覺得我人工太低」
我唔明我講錯邊句?我認同達哥唔需要表態都有錯?
痴撚線,入嚟諗住八下兩個咩事反面,點個成個post八成都唔係講緊佢地反面原因
你只係一直覆述對我立場嘅結論

咁你呢?如果你對表唔表態嘅立場唔係同我相反

咁你當初想駁我嘅點係咩
我立場同你一樣。達哥俾人屌有好多原因,上面都有人講過。但係我覺得佢唔表態係冇錯。我想表達除咗達哥,其他唔係撈政治嘅人一樣有權利唔表態,希望支持達哥嘅人一視同仁
佢又保險又地產, 比我買都搵啲老實啲既人買啦, kmdd 個樣無咁mk 穩重啲
因為一講達哥又會講返19年
跟住又話佢變咗搞到眾叛親離
條能樣都唔係第一次出賣兄弟㗎啦
勁撚多hater 定唔知 kitspy 打手
問問下一係帶風向
一係就話之前直播講過唔會再提
再唔係就叫你課kitspy 個台
勁撚痴線
久唔久就會有啲戇鳩仔攞返出嚟鞭
講真我支持而家達哥咁仲好,你笑佢屌佢佢就直接講佢諗法係點,甚至拗到底
以前做太多被人盲笑被人鳩屌都唔會還擊嘅人,佢亦無理由要做呢啲角色
四妹好似次次達哥有嘉賓開台都係到幫手
但唔知佢係咩身份
收錢做助手定真係幫達哥做義工
月經po黎
算唔算證明達哥重好有人氣
當年好似因為潮文識達哥
然後就演算法係咁推啲打機片比我
食飯無聊睇睇下變習慣,但後期都淨係「聽」fifa
呢幾年都冇睇
我覺得人氣真係仲keep住,因為而家好多3A大廠都係搵達哥做宣傳,好似最近劍星咁
另外,啲game廠成日請佢去歐美參加發佈會
尤其EA基本上隻隻game出都會搵達哥去review
咁事實黑暴的確係暴亂
係,其實FIFA吹水環節好多人都好鍾意
無左好可惜
我懷疑佢block鳩左我
我估係kitspy有合約係身
佢唔可以玩ea嘅game
所以你從來唔會見到kitspy玩fifa
同埋可能kitspy冇簽達哥間經理人公司所以之後都冇預kitspy落場
親小人 遠賢臣 此達朝所以傾頹也
可能四妹幕後幫左達哥好多
但觀眾角度睇個四妹依家肯做下靶位斟茶遞水痴達哥都係想出名上位順便攞下著數
睇佢直播講kitspy 就知佢係咩人
到佢成功上左位仲唔西返達哥面咩
不過佢又冇觀眾緣
開個台講野又悶但自視甚高
自己走出黎做依行都幾難成功
如果係咁唔會提都唔提啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞