究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
個事實咪係咁囉
大家小心 = 表態
又嚟幫達狗洗白
睇下你點解姐
起碼有得講有得自己兜

你唔比有兄弟做警察
導人向善嘅善係觀點與角度嘅問題
每個人對善嘅定義都有唔同
你心目中嘅善同我自己所諗嘅有出入我係咪就等於惡?
事後咪捐返幾十萬和數囉,當年如果你哋係咁唔服氣咪唔好收嗰幾十萬,叫星火 612 嘔返出嚟吖嘛,咁無骨氣又要屌又要收人錢都有嘅
你惡唔惡我就唔知喇
但係事實大多數網民認為2019係惡

衍生出網民想向主張導人向善嘅達哥探討下

件事就係咁
以前嘅達哥對比2019年嘅達狗
話冇問題 唔需要表態果啲食撚屎啦
變撚咗所以啲兄弟先反感呀柒頭
佢做到咁出名 係有責任企返出嚟教導返佢啲觀眾批判思考 就算你唔講明你係黃都好 咁撚大件事喺度縮 屌你老母 宜家果2000人個個圍爐 淨係識講表面說話 睇見都覺得核突

https://youtu.be/WZ1oVFw9WWI?si=4KdciW6qthcxNku8

https://youtu.be/hJoS5IGjxv4?si=PiLg9Yl2XYGroUjW
達狗唔企出嚟呢樣點都柒 冇得拗
聽你哋班軍師講表咗態仲點喺香港生存
你講就牙斬斬
今時今日有邊個真黃公眾人物留得到喺香港見得光又搵到食講幾個聽下等大家學下嘢
捐同唔捐其實本生冇人要佢捐
係佢自己選擇嘅應對手法

唔代表佢做咗應對手法我哋要同意

定佢前題覺得自己捐咗錢網民就會原諒?

即係你激嬲咗女朋友
你買個鑽石畀佢
佢收咗
唔代表佢會原諒你

多謝你同我理性對答
而家係 2024,時間證明達哥無做錯到,以往你哋撐嘅真黃 大 J、伍公子等等今時今日已經無人理
睇下你點支持達哥啫
真係打個如果

達哥真係有事發生要去外國生活直播我一定課金

因為我都鍾意睇以前達哥

你用結果論去支持你依家想法
你一定啱

咁樣同你講冇嘢討論
咪撚屈得就屈啦屌你,達哥幾撚時有係咁講政治,
佢從來都好撚少大談政治,都蜻蜓點水咁提下就算,
佢以前做直播屌得最多就係港鐵,
講新聞都係講啲搞笑新聞,唔撚知仲以為佢做開政評
2024仲屌緊政見
阿信隔住個海都認中國人啦
唔講以為達哥係咩政治新聞 KOL
打個機都要人送頭為你哋班軍師斷送自己前途
個刻每個香港人都有希望
我都有出下街食飯㗎

嗰陣時背水一戰
希望真係成功

不過結果論依家咪變到咁
要走嘅話實走到
大j都過得好好呀
排除佢本身人品問題
得你呢少數連登仔咁諗啫
平時達哥個 twitch 不知幾多人課金支持
又多工商又多明星合作
仲多過 2019 之前

繼續活喺自己世界到就啱
你呢種傻西都算出色 係2024年既香港仲拎呢種出黎比較 果陣有ig有表過晒有晒post又睇唔到 人地問你點解只針對又話呢個post只講達哥 有膽既你條傻西出去開post 屌埋其他人 我入去同你玩囉 再睇下你當時又企得幾前
拍mumu 村第一條片kitspy 遲到成粒鐘以上
有做實事幫手足就應該支持返人,好心你哋咪咁怨婦

真係做又屌唔做又屌,
所以乜都唔做唔出聲慳返仲好
真咩 淨係睇打機原全無留意佢私生活真係唔知你搞笑定真心雖然係都唔surprised
咁你想討論乜 而家馬照跑 舞照跳 台照開 香港打機界直播仲有邊個平均有2千人?

有時講d過咗位嘅佢都會戴下頭盔

上面班友有為屌以屌
達哥打街霸依條友都係陰啲陰啲咁屌

真係好on9
口吻完全係收咗錢做打手
仲有班波台狗
唔知達哥有咩得罪佢地

個d乜鬼達朝明全實亡
耐唔時就開po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞