究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
成日逼鳩人表態真係好撚on9
好似讓子彈飛 一碗粉兩碗粉嗰part咁
所以話條撚樣連衛兵真係冇腦 要比錢先可以叫支持 唔知佢課左幾多比tommy 同大j呢
就係因為佢呢種態度先冇再sub佢
本身佢被圍插嗰期都好撐佢
但佢重新開台之後個態度真係睇到有啲辛苦
最記得有一次講返暴擊英雄隻game
佢死都要話自己整game 但冇人撐 好委屈咁
但其實佢只係代理
同埋嗰時都唔少人為咗佢去玩隻大陸game
自此之後就知道冇可能睇返以前個達哥
都係得閒開返啲backup嚟睇算
我都係做免費仔先得閒睇下
唔會Sub
條傻鳩係呢度畀人屌完之後要自己開post圍爐

我仲喺度叫你哋入去
我咩事呀
個#730為反我而反
真係痴撚線
達哥啲fans質數畀你拉低曬
唔會入去留言比attention 條垃圾
得啦得啦
一個po自己推左差唔多20次 柒到冇朋友
無人理佢咪要求關注囉
盲反撚要做死狗啦
傻西不意外
2024年啦,當年日日洗版迫人表態
依家就話無迫過佢

好記得果陣成班人求陳嘉倩cosplay tifa
佢cos不特止重叫埋大家登記做選民去投票
結果呢?依家一有佢嘅post咪係咁笑鳩佢空心包囉
跟住又拎梁凱寧嚟對比
所以話表態有咩用
傻西:已過去 以前唔係咁 我都係愛以前

2024 hk講呢種仲以為有位入 又講唔出打機開台每晚平均2千人有邊d
得啦得啦,你覺得係咪係囉
呢種無腦傻西 當狗咁撚就得
我依家少睇其中一個原因都係個台負能量重
有時聽到佢好執著都覺得辛苦 以前有sub時諗過係chatroom叫佢唔好鑽牛角尖 最後都放棄因為怕比佢班fans圍

雖然上連登講都差唔多 講兩句都話係hater黃衛兵迫佢表態
所以話佢觀眾啲質素真係
迫人表態只係迫害既方法
班心地唔好既人只會迫到你俾國安拉先會停手
無錯 但你一日唔表佢地都會好似小粉紅咁迫你表態 真係唔好話自己唔係中國種
呢樣都True
其中一樣佢變左就係成鳩日放負 呻呢樣呻個樣
心諗個個返工都累啦 仲要聽你呻
每日live第一樣野就係話自己今日幾忙 聽日又要6點起身
同意樓上,有D關係因時間環境睇法冲淡
就算你年年玩FIFA,都無可能保證年年
揾返11個相同隊友

講返表態,我剩係知最早拎光環個班
依家唔係消失晒就移晒民
同埋一個講下民生趣聞,間中屌下的士佬
地鐵加價嘅遊戲直播主,忽然個個當佢
政治人物,平時就不了,不了,369
轉頭就話達哥帶頭,大家都會跟會聽
話就話撐達哥,但其實迫人表態
仲要係無選擇嘅表態

我唯一失望係出post大鬧同送禮
完全唔係一個理性達哥
我記得佢自己直播最後都無打爆機
人無完人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞