究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
9唔撚搭8
呢條更加係死乞衣
樣又閪聲又閪
點解要人講姐咁你同依家強國要歌手講有咩分別
波台最成功一次,借黃衞兵批鬥潮做低班細蚊最鍾意個達哥,當年係到日日推post撥火不知幾開心
其實真係唔知講嚟做咩
好似王宗堯咁,身為藝人做到盡而家坐監
當年無發聲/表態嗰啲就畀人捧到傻
姜b 著件黑衫畀人查啲人又FF佢好黃事實上條友大陸仔嚟從來無care過你黃藍,之後mirror咩M記廣告乜乜柒柒嗰啲
比着係嗰個時間幫M記賣廣告?實畀人屌到落地底泥啦
睇下啲人點對王宗堯 vs. mirror 你就知表態真係正一傻閪
大是大非喎,不如都係為返自己利益算啦,香港人
大家唔洗認真覆呢隻狗 可能比達哥導唔到向善 撚佢幾下就得
直頭可以指住班傻仔笑啦 可以問返佢要表咩態 當時講過咩 有咩立場
仲可能笑返人ON9
結論係冇人需要表態,因為其實個個都要搵食
kmdd 一直有聯絡 識人識佢,達哥無。耐前幫佢買咗保險
真係去唔去都會俾人屌

一係俾你哋屌掛住打街霸

一係就俾班連登街霸撚屌唔夠上心平時掛住玩人中
你真係唔識㗎喎

陳兩儀人稱達哥 2.0,打機勁過達哥,講嘢風格又勁似達哥,咪啱你睇囉
同感
由JTV追開 之後每晚FIFA時段聽佢講新聞
睇住佢轉變 明白還明白 但點會無感受
除非係後追只睇佢打機部份個d人

就算依家都有人想佢講下新聞啦
不過講d絕對安全既話題例如DC9啫
唔出奇
好似咁多年黎都冇比人影過同女女出街拍拖
留名睇達哥今晚開台會唔會回應
係 就算迪基亞冇咩名場面 但比人感覺都好舒服
根本全世界都係咁
靚仔就比人水咗出去
班友就移撚哂民
迪基亞同成龍真係淨係打機同埋飲飲食食,唔係要上位既人,你見joe仔同迪基亞都有時都直播打機,但你地睇完唔會覺得佢地係想借打哥上位,唔似得件太監
你話達哥玩人中拖時間

兩儀打機好勁又無達哥咁忙

最重要嘅除咗講嘢似達哥,就係佢真黃

堪稱完美版達哥

係你哋反達撚最想要嘅形狀
咁你呢
有 wo,求其 google 都搵到 la
迪基亞同達哥一齊打機嗰陣成日唔聲唔聲喺後面射達哥,好好笑
佢同成龍都係達哥問佢哋近況先講少少,唔似64 無啦啦用人地台講自己野同唱歌
迪基亞同成龍係真係朋友打機,64 擺明係想借達哥嚟吸人氣,但唔好意思佢只係吸到戾氣
我喺工作場合當然冇表態,而且我死毒撚冇任何影響力,死咗都唔會有人care
其實應該係有人紅,就會有人想搞果個人,之後搵打手攻擊,但連登仔就最易比人帶風向
講又咁講 其實迪基亞成龍x64 fifa16都已經有一齊打fifa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞