究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
咩料,你唔係話 block 我咩

你都知 block 咗我係你損失呢
廢事你教壞人
即係達哥夾係兩難中間
黎鷹份人都幾功利
當年達哥紅就痴人
達哥19年後出事第一個割
講真迫人表態係on9
但達哥開頭啲應對令人失望都係事實
尤其嗰句引戰狗都真係趕走唔少觀眾(我自己就嗰期開始冇睇)
唔再睇/討厭佢都冇問題,加鹽加醋講啲唔係事實嘅野就多咗
又憎佢又keep住follow佢搵野嚟唱/屈嗰啲就直情核突
睇d達粉係咁幫口洗底就好笑
明明chatroom成日都“達同志 查水錶”
叫結衣拎籌排隊,笑到我
係咪要開台屌23條立法你先滿意?
有無片睇番邊段時間
有睇開達可記個佢洗撚表咩表完又點好勁抽定點 有做你班黃豬又睇唔到 日日捉人來鬥 成班文革上晒身
你講依堆每年台慶踢fifa 耐唔耐都會出嚟
係kitspy 黎鷹先真反面
但個主導權係佢到,係佢鐘意扮太監姐
呢條友講嘢把聲好乞人憎
個人又肥
荷蘭叻everywhere
法蘭克點西 搞到我而家見到人叫frank心入面都會咁叫佢
迷達狗全部都小朋友,弱智先睇佢
Kitspy唔抵得達哥有4妹呢啲新兄弟玩妒忌
當日成班黃絲上晒腦
要求所有人都要表態
唔表=藍絲=要死
表左=黃絲=做乜都撐
結果咪衍生左大J TOMMY ARHO依D黃絲老千出黎
無反面只係達哥做野比較忙,無再合作
其他唔敢講 你一定係
黎鷹
咁點解台慶同特別節目又成班出現返
之前有巴打話好似係果件4妹煽風點火
個人認為:
咪就係因為尼條撚樣囉 自己台公開講都講到咁 私底下處理尼啲事既時候咪仲撚閪 睇死係兩個人有不和然後尼條撚樣又搞好多小動作 杯葛呀閑言閑語之類

仲有就係尼條mk柒頭成日四個人打機係咁講自己野 間唔中講下好正常但開口埋口都我點點點我點點點 又成日系到刷鞋
之前系動漫節睇達哥event 見到尼條友企到成個mk仔咁 係咁周圍望好似以為自己係主角咁睇有無人望自己

另外之前kitspy開台有人問佢係咪同達哥不和 佢好平淡直接咁答其實佢自己係無野 觀眾問返達哥啦咁 聽得出個源頭係系達哥尼邊啦(我估)

講真真係睇尼個肥mk好撚唔順眼 mumu村啲片佢有講野我即飛 佢真係好撚似啲宦官痴系達身邊咁 其實係chat room有幾條友會同佢講野 唔好以為係主角啦柒頭收皮啦

不過其實達哥好多時有啲事既處理手法真係唔好 尼單都係其中一單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞