究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
佢跟本就有性格障礙眾人皆醉我獨醒咁
你仲咁好心機同佢講咁多廢話
有一輪班小學雞的確好過份,成日搵架嗌,達哥收咗台都仲要調停理解達哥嘅

但感覺佢而家係對好多野都認真咗
E.g. 以前成日ff鳩噏,啲兄弟喺chatroom 講咸野,咩入師姐個系、敦倫嗰啲,達哥以前聽到會狂笑
但而家如果chatroom 有人講呢啲,佢會好認真咁話痴線
笑到仆街
條傻西屌人唔表態
柒撚懞懞黃衛豬
繼續狙擊達哥有咩意思
達哥咁撚m底? 咁都可以和好返
當年睇住黎鷹一個發癲屌到達哥上天花板
完全唔意外
個「兄弟」公開開post公審你喎
你啱
呢度啲人同達哥講嘅HK01根本冇分別,作得就作屈得就屈
背後發生咩事,好明顯得當事人先知
佢地好明顯亦唔會講

作為觀眾都明係好可惜
但真心支持達哥嘅,呢啲亦無謂問,唔好要達哥難堪

幾個月前直播言談間佢都有講過,人與人之間嘅關係,比你想像中脆弱
係咁多
咁究竟Kitspy有冇同達叔反面
唔係講緊呢個話題咩
點解會轉變咗又屌達叔
同大j既分水嶺
最後大j完勝買地起樓
達哥仲日日九下九下接工商
佢咪話:食過屎你就會被迫成長
同X64反面無同達哥反
變左就認 無謂強行幫佢洗白

總之而家嘅達哥唔係以前個個咩都玩得嘅達哥
份人玩唔玩得,佢自己選擇嚟
無話洗唔洗白
人講東你講西 9唔搭8
淘寶可以買土耳其訂閱,幾蚊雞就買到
唔係錢既問題 係呢樣野本身好Toxic
成班simp比錢既目的係為左博streamer眼球
呢樣野本身好嘔心
佢開返台冇耐有感而發話做好人冇用咁上下
話唔知要做返自己定做壞人
應該覺得做到好攰
做好人做到咁都爭 d 比人一鋪收皮
但我其實覺得達哥本質上都係個好人
只係依家冇以前咁無私顧返自己感受多 d
2024仲討論緊表唔表態
啱喇,同大陸啲傻閪一樣
咁其實係咪kitspy反達哥面先?
達哥又無心修補,先流言傳到咁

達哥又好少指名唔妥邊個,公認
得星野源同Hk01
7分打機? 貪佢打機勁咩?
大多數人睇佢9UP屌下時間 攪一笑咋
直播人數唔會呃人 以前破萬成日都有
而家破3,4千都難啦
出post鬧其實唔可以全怪達哥,日日開台被人問表態未,每次開台都被人鬧,網上風氣嗰時一面倒咁話佢變質25狗,仲被伍公子 大J公開笑廢柴

日日都咁嘅環境點頂呀,工商少咗,如果有大陸出資就屌佢,打機冇繁體就迫佢睇英文即時翻譯,讀新聞又問點解唔講政治,再加埋屋企人身體變差,仲唔比佢發洩會唔會太癲呀
啲工商密到咁 都叫9下9下?
人哋講緊7分打機係睇佢打機啲內容,係邊一句令你覺得因為佢打機勁唔勁先睇?同埋冇新觀眾慢慢跌人數就梗㗎啦
三十頁 有9成都同標題冇關
達哥有咩咁十惡不赦
冇,好多人幫佢平反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞