究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
佢英文叫water roma
下 你#154又講我提出論點就話因為達哥主張導人向善先會畀人追擊 依加又變左唔關你事 點架 你龍門搬好再同我講啦
7位數 果陣唔係話三四十個ja 咩
咁係咪我追擊呀?
你有冇病呀
我回應緊係有巴打問點解會關達哥事呀
btw, 明明係班波台狗搞鳩達哥先, backup佬壇嘢之後已經搞緊, 你班達粉淨係識入黃屍數
係,黎鷹不嬲都睇得出eq好低
就算以前打fifa個陣,佢都係特別鍾意開哂咪屌達哥,其他隊友都會屌達哥,但通常都係達哥派膠先屌幾下,但黎鷹個款係好似狂燥小學雞咁狂屌,有時屌到過哂火位,唔知佢真心定想做節目效果,但就算做節目效果成日都狂屌都覺得煩膠
條gay佬留返畀你插啦
原來鳩sir果陣已經放流料
上面成班达粉話,达哥一早表左態喎
成班叻哥,扮睇唔到時間線
https://md.hkgolden.com/view_amp.aspx?message=5306639&page=1

好記得個時同佢鬥洗版洗左一個月
嗰位巴打咁講其實有道理
呢個時間點我都認錯
對唔住達哥
完全認同,唔計極端黃衛兵,求其暗示下都好多人收貨了,好似玩watch dog 時咁
唔只
唔好搬住啦 咁鬼百厭架 啲字你打架喎 咁你有冇你有冇講佢導人向善
呢招轉移視線明顯到咁 得唔得架
想當年大家都係非黑即白,持平咁講黃嘅就當你藍、藍嘅又當你黃,就當班達朝觀眾真係收貨,咁之後呢?就無之後鳥,打機工商事業就玩撚完鳥
Kmdd呢
從來我講達哥導人向善前面兩隻字都係有講明佢主張

你搵一句話
係由我角度出發
覺得係我話達哥導人向善
而我又用呢一句係咁狙擊佢
陳兩儀啱你
等到elden ring dlc
又6千幾人睇佢打機
無人屌波台狗咪你屌囉,淨係識點人做嘢,自己就橋埋雙手食花生,正宗軍師咁
仲要無啦啦收電話走撚左去打街霸
又話冇人睇,依家討論度咁高
你都無撚啦 無撚用
咩料呀,你哋唔係咁天真到以為達哥平時單靠開台打機就維到生下話
控緊你老母呀我 出去開post屌唔表態啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞