究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
心地唔好 同 火遮眼囉
同之前有人撐backup佬同樣道理
d邏輯都唔水知邊度學返嚟
大家都係中國人
以前啲人就係咁上頭
痴左線
證明左奴隸根性改唔到 呢班友上到位都係另一個版本中共 小罵大幫忙似足上面
而家撩返出黎講 咪一樣係啲人放唔低 咁多年啦仲講當年表唔表態 個世界又變左好多架喇 都唔知講返轉頭有乜意思
反而係有一堆人而家就屈達哥變港豬唔讀新聞 但自己根本無睇 道聽途說 唔知又係點解囉
以前早期連訂閱都唔開日日免費開台比你班戇鳩仔屌又唔提?
個個月$32x2000=淨袋$64000未計代言小奇點又難怪你條傻閪嬲到責責跳既
邊個kitspy?冇人識你喎
佢做過D咩?禁幾個制?
即係到 一個出名小小嘅人要識晒下面啲人
師兄係咪個啲會逐個check人ig有無講黃野,無就即block絕交,平時又會係公司貼哂光時啲標語再check下同事有無黃色物品既人?
佢可能想經歷下達哥所經歷的
訂閱分錢邊有咁多
仲要觀看人數唔等於訂閱人數
反而小奇點分多啲
咁易做就唔洗job接job, 做到凌晨
寧願多啲時間陪屋企人
mumu村都幾好笑呀, outlast真係笑到腸都跌出嚟
你班柒頭都幾撚搞笑 玩人中就話人哋唔練街霸 唔玩人中就屌人走去練街霸 真係難服侍
你又講得啱
開聲支持嗰啲
eg. Tommy, 大J, 阿布泰
表面黃,實際食住條水發財
調返轉諗
出唔出聲又如何?
當年出聲可以係假
唔出聲寧願靜雞雞做好自己算數

好多人係睇唔到場運動點贏
所以都冇去到好盡
哦 姐係你唔表態就得 但你就要求人哋係工作場合表態
達分享過KMDD被人問點解要見新工既故事

kMDD好豪氣講「人工太低,唔做了」
其實佢之前回應過
話出面成日傳同邊個邊個反面
我同佢地踢完波食咗飯係咪又要打卡呀
跟住有邊個冇黎係咪又要問點解xxx唔喺到 係咪反咗面呀

根本啲人重點唔係關心達哥
而係想搵位插佢
你真係只係執住一兩句就o者住人就叫point

人問你就話係其他人講,你只係引述

你用得人地說話就已經有立場
問你任何野唔識答就屌人老母,on9 , 好撚型之類

連熱狗式辯論都不如
其實你自己都答咗
On9 點解你要人講呢句?講左又點?講左就無人比人拉?
你想人講得呢句就係想人表態啦
當年成班人上曬頭迫達哥表態
有冇諗過佢一直都只係想打機,同人傾下計分享故事
而家香港直播Keep到2000人都算係咁
何況當年觀眾而家多數為生活忙緊
新世代既又只會睇短片
佢講左成晚都唔接受自己係黃衛兵嘅一份子
而家少人睇直播係香港好都正路啦,
首先而家咁多娛樂,跟本好難吸到新人去追一個唔係奶台又唔靚仔既人。
其次娛樂方便左,唔開電腦就咁用手機都可以玩幾個鐘。使咩仲好似以前冇野做坐係電腦前面等你九點半開台就好似而家冇人會坐係電視前面仲追830 930劇,因為好睇既我隨時都可以上網睇番。
另外就係生活習慣,香港生活節奏咁快,要睇既搭車翻工食飯時間隨時ZIP時間開出黎睇,所以而家達哥可以KEEP住兩三千直播其實都算係咁。
另外會每日都直播既人黎講,達哥啲REPLAY 其實集集都有萬幾人睇,其實都已經唔錯啦。
所謂少左人睇其實好多原因既,係啲人係要穿鑿附會拉落咩19年姐。

講真達哥都十幾年啦,正常一個人點都會有轉變又或者叫成熟左,無論係處事手法/待人接物/睇事物既方式點都會改變,點會仲好似十幾年前橫衝直撞,所以有啲人就咁一句話「達哥變左」去評論佢又未免有啲唔公道。但無可否認,

不過而家達哥個直播模式的確係少左啲吸引力既,
首先係冇左FIFA呢個可鳩UP,可熱血既環節。
跟住玩既game又冇以前果d咁夾佢直播,例如屍人,Saints Row,古惑狼,outlast,uncharted等等呢啲比佢發揮。
所以實屬可惜。
就咁聽把聲同態度都真係幾閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞