究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
呢條真係賤種黎
人又普通又無吸引力, 靠痴達哥上位扮大袋
睇佢開台果D 真係要驗下腦
已經唔知你條傻鳩講咩而家唔洗你叫觀察呀
答埋你啲問題呀 話埋比你聽個答案呀 都唔識睇真啲先學人出黎做hater
其實大家咁想知
揾日kitspy 開台入去洗版問咪得
達哥個台就話多人睇
留言好快比人洗走姐
kitspy 個台應該易問好多
巴打算啦
要睇嘅都會繼續睇
我哋以前嘅達哥一早死咗
同佢哋講都冇用

以前每次放工都係期待睇達哥直播
倒數一定坐喺電腦面前
同達哥happy 尿意
你日日睇
咁你應該知佢話打人鬼接工商忙到唔得閒睇
無架 總之無出現就係反左面啲人只能夠咁理解 因為個個都無睇
仲有kmdd 好正
其實連登仔咩事
唔好話達哥日日要開台 啲frd邊得閒
你地自己同啲朋友連飯都未必一個月食到一次
人越大係慢慢越嚟越少朋友㗎啦
係呀 講到明近排唔得閒睇 但比人解讀做 而家已經唔睇新聞 唔講新聞 分唔分到係兩樣野黎 再講 玩人中個陣其實都有講下 因為啲觀眾有post 咁又點計
仲有 新聞唔得閒睇 同搵食第一有咩關係? 係咪唔比人搵食唔比人忙? 喂而家唔係完全避而不談喎 講到明忙 近排睇唔到都要屌呀
好撚煩
做人唔得 做朋友唔得 做乜都ON99
一日最衰都係黃絲害到佢咁
係呀 佢都講過 以前人善被人欺 而家嘅佢就係比你依班人批鬥出黎 怪就怪批鬥佢嘅人囉
仲成日打比達哥教佢玩
有次講咗唔得閒聽都要奪命追魂call
打到達哥聽為止
達哥鍾意點玩咪點玩 係都要人跟佢攻略
如期話係黃絲害

不如話係呀父
----_-------------耶
依家剩低都靠痴,黎鷹 郭大俠
巴打
你又咩事呀成日喺度咬人

似你喺度引戰多啲喎

不要理會引戰狗!!!!
係,真係好失望,其實佢一句小心、早啲翻屋企飲湯呢啲對班後生好重要

班細路真係當佢哥哥咁睇

我係連2130都會睇既人,當年睇到佢出歌又上電視賣廣告真係好感動,冇諗到之後會係咁
真讀者
一日係雞生生世世都係雞

你覺得佢唔向善你衝出黎表演比佢睇
要佢反省下,淨係指住人黎屌,你又不如分享下你做過乜野咁黃,咁善
我無引戰呀 只係一班hater係咁掉啲與事實不符嘅所謂事實出黎 我想解答下你地有咩問題?
不要理會引戰狗淺谷珠琳#14695
有冇link,邊次咁癲,條撚樣之前已經成日喺chat room洗攻略煩過閪
不要理會引戰狗淺谷珠琳#14695
都係,真係痴得x64
無kmdd兩兄弟
話說勁耐之前仲有個叫水羅馬打fifa好勁
下 有冇source 冇睇好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞