究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
黃衛兵逼表態係on9

但達哥個陣時d 處理手法又真係柒左d

有d 相對理性兄弟都比佢講到係引戰狗

如果係咁反對表態, 到佢出完達朝正式滅亡又日日係ig share 新聞....

最on9 就係拍片送禮物...

黃衛兵係on9, 但呢家只要一講達哥有咩問題就一句黃衛兵算數, 又的確解釋唔正成件事既全部

只可以講達哥係可以處理得好d
Kitspy 同達哥打機真係好好笑
唔明點解2揀1 嘅情況下會揀四妹,
又煩又搶focus
希望可以快啲再睇到kitspy 同達直播
kitspy 真毒撚成日打機個d

四妹真人勁social, 有份decent 既工作, 又玩好多唔同野, 好識講野

前者自然...
你果段野論點係
你自己按追故啦
又要屌我
又唔睇
我都話你黎圍爐架啦

我已經同嗰位當事人理論咗
唔使加把口了
就係唔明你講架事有咩關聯性呀柒頭 仲未明人地笑你乜鳩
我都同意佢果陣處理方法係好柒 作為睇左佢10年既觀眾 見到佢出post屌人我都好震驚

但依家上面班柒頭係屌佢唔出聲支持 我真係唔明 出左聲話加油又點?場運動就會贏?除咗比班友係心入面打個飛機之外有咩用?tommy 大j果陣都有出聲啦 咁又代表d咩?依家咪又係過街老鼠 睇佢14年果陣都知達哥咩立場 依家仲屌佢唔發聲都唔知咩心態
咁你講啦
又要笑
又唔講
你想點啫
你以為加個笑笑龍就以為自己講嘢好有point

你呢啲質素真係慘
其實係,而家啲達粉成日將責任推返落黃衛兵度好唔公道

達哥都唔需要表態,持平咁講吓送中單嘢,觀眾都會收貨,另外多撚謝粉坦條傻鳩亂咁ban人害死達哥就真嘅
四妹好撚黑人憎 聽把聲都煩

成鳩日搶野講 又唔好笑
好識講野 同煩膠兩樣野
咁計達哥係蠢架
黃尸狗aka小粉黃、黃衛兵咁撚死蠢,如果達哥好似班黃尸kol咁跟住嗌口號,反而收課金收到手軟添,以達哥當年既人氣收一層樓既課金應該冇咩問題,你睇下燒山、細良呢班仆街每個月都收過百萬課金

所以就係因為達哥當年冇咁做我先更加respect佢
學修狗話齋,今時今日邊個仲搞鳩達哥真係快撚d去死啦
https://youtu.be/EQ1f7Y1ZH7Y?si=AaLphTWTS2Pd78-o

睇返EDF 條片 一齊玩既聲都好歡樂
但對比下早兩日無論係語氣 氣氛
都覺得好似返工mode 好頹 學術性討論
完全冇笑點

而且全程就好似禁左講Kitspy個名咁
姐係咁都唔可以講人心問題
代表你都一樣咁冷血 付出既都可以係做戲?
粉坦呢d 真太監
講句大家保重已經差好遠

但係當時社會氣氛 以佢當時既回應咪一發不可收拾囉
仲要做足10幾年
之後咩都冇發生 就咁?
仲屌佢唔發聲個d 同一句黃衛兵乜乜乜個d 一樣啦, 唔洗理

分分鐘高級黑黎
所以希望呢個post堆達粉係達哥啲真兄弟下限
達哥係唔係同春日一番一樣係老處男

佢份人要求應該幾高, 又咁忙, 應該無時間溝女拍拖
幾時有入佢數? 唔識字?
咁你問咪講比你知囉 點估到你隻連衛兵咁撚豬
佢表唔表態同佢導人向善有咩關聯,表左點令到佢導人向善同埋又點解即刻變左導人向善
另外唔表又點解佢唔可以導人向善,定係你想個個人好似民賤聯班忠誠廢物咁日日要掛係口邊咁 死人唔知佢地係藍咁先得
仲有你話佢 佢罷工係比人迫出來 你點知佢係比人迫 trust me bro?
當年達狗獨大時,班達粉夠所有其他streamer都批鬥
呢個就乞兒,嗰個就兒童台,得你隻達狗係人

係囉冇入佢數 不過你插佢啫
罷工嗰度#350
我已經認咗錯

第一點導人向善
我咪講咗我係陳述囉
我係指當時網民係咁樣嘅反應
你有冇睇㗎
唔係我講㗎大佬
事實當時大部分網民係有咁嘅反應
話達哥主張導人向善
而達哥個刻又唔出聲
個結果咪依家少咗人睇囉

點解你哋班友係都要我表態導人向善呢?
你哋閱讀理解係咪真係咁差??
近排覺得佢最歡樂就係打人鬼 尤其同師兄師妹打淡水車輛戰
呢條冚家剷玩人中玩撚左4,5個月
悶撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞