究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
Twitch訂閱食水好深
自己知道後果唔做但又叫人做,正仆街嚟
依家睇佢玩隻game去到中段好多時只想快快打爆

有d對話同劇情有關都skip
Degea好似係咪識得最耐
Tat個陣最紅 最多官方代言
拍得廣告要定無得講立場
一出聲即死
我覺得係對啲人講野認真左 以前搞下笑就算 而家一句可以同你磨好耐 之前直播我打左句達哥近年好多負能量 然後佢好認真咁講足十五分鐘
講多次,結論係冇人需要表態,因為其實個個都要搵食。 如果你都覺得達哥唔需要表態,其他人都冇必要表態
救我啊 kitspy!
講多次,結論係冇人需要表態,因為其實個個都要搵食。 如果你都覺得達哥唔需要表態,其他人都冇必要表態
呢樣達哥講得岩嘅,的確出街食飯玩唔需要樣樣同觀眾交代,但#1 玩game 如果同kitspy 無野,無可能見到對面隊係自己朋友,但連佢個名都唔提一下,所以未必係達哥,但佢哋四個入面一定有人同kitspy 有心結
我記得佢地第一個開台節目, 亦係Kitspy最後一個節目
好似提過Kitspy遲咗2個鐘頭大到
我估一係Kitspy真係太忙
一係就「遲大到」呢件事就發覺大家都合作唔到

https://www.youtube.com/watch?v=kkPD3KmWAx0
唔好呀爆佢啦 得佢獨醒緊 我地就係圍爐 佢講野鳩到一個點 講完又唔認 一係搬龍門 一係打太極 我都放棄左同呢條傻鳩討論
連登仔係鐘意踩人為樂
尤其自己唔鐘意個d
要踩到其他人都踩埋一份為止
駁佢既就係pr
人大左心態唔同幾正常
觀眾鳩up求其數佢就得
佢講下經又唔得
係同人正常交流能力都成問題

不過keep到當年團火都係優點黎,可能
唔該話我柒之前睇下啲正評數先
達哥有提過下 有d私下有見
唔記得郭大俠 定 Kmdd 仲有幫達歌執fifa隊
咁係因為你睇直播就佢一個人,梗係可以鳩up轟炸

調轉佢睇chatroom就係睇你哋成班人講嘢

仲要聊天室好易比人帶風向,有期換新咪之後chatroom成班傻閪好似覆讀機咁做乜都369,拉布乜乜柒柒,成版無一句嘢係有意義有質素嘅,自此以後我睇recap都無再睇過chatroom版
可能我表達得唔好 我意思係而家好似少左以前嗰種歡樂嘅感覺 可能而家佢年紀大咗又忙咗 少左好多精力好似咁玩得咁癲做啲痴線野
因為每個人對每件事同每句說話都可以有唔同解讀

咪咁啦條友啞能咗
上面堆人名聽開就知數中都會聽到佢地近況

似阿sir多啲
佢自己去開個新post撐自己
咁唔怪得黎鷹嬲鳩佢咁耐 應該冇幫黎鷹買過保險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞