究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
個陣件事仲發生緊 而唔係而家白色恐怖時期
男人老狗搞d咁既野唔太信
只記得打Elden Ring時Kitspy都有留言
當時好似已反面
個情況係好難接受要share 同一個老婆咁

屌你仲講19年

你唔好講97

你地而家返工記得日日講立場
當眾講,人人講
但呢班同佢最熟應該係黎鷹,然後就係kitspy

好似中期仲有個oscar
睇開佢嗰啲都上緊年紀一係忙事業,一係就忙家庭,而家啲00後又唔會睇佢,冇新觀眾咪越嚟越少人
比埋時間線你條7頭

2019年6月4日,有觀眾指達哥於每晚直播上完全未提及64事件及反送中修例和要求他就事件發表意見,但他沒在直播時段表達意見。引起了部份觀眾不滿,繼而於直播時段洗版和要求交代。在6月6日,達哥在Facebook宣佈無限期休台。[3]支持和反對達哥的觀眾爆發罵戰,支持達哥的觀眾表示根本不需要強迫達哥表態。而不支持達哥的觀眾就指不是表不表態的問題,而是作為一位公眾人物,每晚都會講新聞,無理由如此大事連提也不提,並指「其實大家看達哥多年都清楚他的立場,最令他們生氣的是視而不見,好像當初的達哥已經消失了」。

8月5號先係罷工喎

即係達哥本身已經話休台喇
參咩於85罷工呀

佢縮撚咗入去點參與呀??????
如果你係話2019的話
每一個人都應該睇下講野既後果既
而且佢本業本身就係打機
講下新聞政治呢d野只係佢其中一個特色姐
佢出名既原因唔係政治 而係佢打機打得夠on9

而且你諗返當年要佢表態完
咁又點
大家睇 幾時都有呢種傻西 一早ig表晒有齊post 但呢種傻西都係乜都睇唔到
大把人冇表態,但得Tat Gor一個俾人不停追擊,真係無辜
表你老母臭閪窿
咩蘑菇呀
唔係冇原因㗎
佢自己講

導人向善
話時話連詩崎姐都唔見咗
樓主plan this
邊個負皮呀
又話真兄弟
講打機一定同kitspy
64打機冇名場面 大家記得都係佢個刷鞋狗樣
就算我好憎黎鷹 起碼人地打fifa都落力
飲酒live嗰次冇人科水佢飲,柒撚到自隊
如果真係咁達哥就有啲唔抵…
係咪要好似肥佬黎咁坐終生先得

小粉紅都好鐘意逼人表示效忠中國
唔表就屌到佢含家剷
mumu村
成龍最好笑 迪基亞就懵直謙厚
得64大家都覺得搏上位又煩膠又冇效果
但可惜搞手搵錢都係佢 得佢先會上心做依D野
當年連登狗收咗錢
要捧起伍乞衣咪係咁踩達哥
好似早幾日有講日本讀緊書
kitspy 快救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞