究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
幾蚊雞都無人課 睇黎大家都係鳩發洩下算
位置變了 各有隊友
問題我問,錢就你出
狙擊達哥都要做冷氣軍師
成日覺得呢d課金比直播主好on9 人地netflix億億聲咁拍劇先收你幾十蚊一個月 sub呢d咁既台要31蚊一個月
呢條反骨仔真係癲 佢有事達哥第一個撐 到達哥有事佢第一個踩
如果一星期睇到三四live我會課少少當支持 但依家無個台我有課
以為ddg係中同定乜春
連登班傻鳩黃真係想知達哥點咩
想佢應咪有位入咋嘛
達哥真兄弟唔係得2000蚊兄弟咩
有X64嘅直播 / 片一律唔睇
佢真係好煩成日刷存在感
學下成龍啦
冇博出位得黎有效果
迪基亞就做好份內事
64條傻仔又要搶畫面又冇料到
有曬link解釋曬
都仲要追住黎含
達狗係連登影響力真係大
珍系
64打機點會冇名場面
成日Tk

重廢過達哥真係得佢一個
輸咗仲要死撐
你真係好嘢
唔知嘅仲以為達哥做咗十惡不赦嘅事
原來全部都係口裏支持
身體卻很誠實
你誤會咗
我覆完都諗緊有無誤會
但你又用達哥
事後上帝視角易分析得點做唔好 點樣更好
睇出個陣心態爆炸

咁易認出街聽唔少說話掛 出show被人噓 返到屋企就inbox日日被人屌老母 咒佢死,
但工作要照做 照樣要生活

個陣用唔到理性處理事啦

好彩心智成熟 個陣唔會期望kol會去做乜野,
尤其經歷過14年咁樣完結 一開始睇唔出19年會凝聚到咁大型運動
cls 咁撚無聊嘅話題都成30頁
有冇成功光復到你班友都係冇自信廢柴嚟架啦

講撚到今時今日搵食好邪惡咁,今時今日大家一齊冇聲出,係你哋先仲係不甘現狀又唔改善自己生活呀,淨係識得捉住啲善良嘅人黎蝦

我就真心唔明Kong U中文系仲要出過名,要搵錢食返呢條水點樣都可以話穩定收入啦,使比你批評?

訂閱收錢又做錯,淨係要求免費娛樂就去返睇TVB!有冇錢買部大嘅新電視啊?
香港最差就係R爛面賣笑都唔比收錢,十幾年前外國直播打機已經要比錢先有得睇,達哥都仲做緊你岩睇就比,YT全集upload重溫

研究清楚個世界點行先發up風好冇呀,比你打得贏阿爺,你都要面對資本主義嘅現實啦

你幾大抱負都好,你冇實質本錢就係自以為是
唔好當正自己當年又表態又企出黎做過乜好巴閉啦,你本來就係冇責任喺身又冇嘢輸咋嘛
麥當勞最抵食
小店唔值咁多錢
Streamer嗰31蚊有幾多落到袋呀?Twitch先係大老闆呀
講得出Netflix 值得課好多嘅話唔好怪選擇單一,你哋自己根本都願意接受呢種娛樂
生意規模都兩回事黎
裏面究竟有幾多個真係有訂閱同每日追台
做咩咁講自己
你又思覺失調
醫院咁早起身叫你做早操
咁你呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞