究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
咁backup佬嘔返果幾十萬出來先 計返息wo 唔該
要比錢先有得做真兄弟
成班傻仔
都唔知對達哥咁harsh做乜

屌佢變左做日日多謝邊個邊個小奇點好過啦
7位數 點至幾十萬
買車上樓
佢哋哩班「真兄弟」,唔知達哥收咗台識唔識你邊位
唔講仲以為返咗2019年 黐撚線 成班古代人
可能玩開sp 又同你講咩
呢啲柒頭欺善怕惡就叻
冇Backup佬達哥根本冇可能咁紅
睇到呢個post, 發覺達哥要課金先可以留言好正確
連衞兵唔係畫公仔畫到出晒腸比佢,都會覺得你冇表態
你緊係唔知個種心情
有人聽左你講 最後作出一個決定 而個個決定導致對方賭上左自己未來既悔疚

再者當時香港咁亂
叫你退 會唔會就係因為你退而唔成功?
叫你進 會唔會因為你進而推更多人去被捕?
叫你留 會唔會因為聽你講留導致比差佬打到頭破血流?

佢好清楚知佢個台有咩人 佢講既野係要負責任
所以佢選擇左無視 因為佢更加清楚即將面對既野
佢有講過:佢永遠企係平民百姓個邊
男人老狗叫自己做妹 好撚噁心
達哥有幾多個真朋友,算把啦
肯定成班人冇睇純粹想踩達啦,達又笑政府整柒裝飾又推推穿窿袋同易碎餐具,嗰陣時勢唔方便講後尾都有擺工同出post 。

達哥屋企人有事要照顧,又成日出入醫院,班友都冇諗過達哥如果公開撐出咗事會點,如果嗰時達哥有撐,我都幾肯定會有人cap出嚟報串,就算冇人害佢,都一定會上連燈熱門,大J Bob叔就話移民啫,達哥可以點?

撐黎鷹又係白痴,唔理佢係唔係想出名拎光環定點啦,你覺得朋友有問題會唔會係唔私下同佢傾清楚,反而係一嚟就開post審佢呀,就算不和都唔會咁出面啦,有咩可能會第一時間落井下石 。

達哥藍嘅更加弱智,佢真係藍嘅點會仲有咁多人同佢合作呀,唔同冼迪奇 jfft mc仁又藍呀?大J又點解會玩動森開直播講明達哥肯定黃但因為私人原因唔講得啦
戇鳩仔
即係叫人去送頭就叫好人 唔叫人去送頭就係衰人
係玩sp一早比人爆左大獲啦
有邊個出名係玩得長
你心地唔好
唉黃衛兵真係好撚on9 過左咁耐仲想逼人出聲 咁同班小粉紅有咩分別 成日話失望失望 達哥都唔只一次講過佢屋企人有病要照顧 佢無曬job係咪你哋比錢養佢屋企人?有冇係佢位置諗下?況且睇佢咁耐都知佢立場係點 係到逼人表態有咩意思
又唔係唔比你地睇
係要比錢先留得言啫
唔通叫自己老豆老母罷工咩
邊集講
幾年前kitspy 係直播講過喇
唔想同d人格有問題既人一齊
64本來係達哥follower
之後FD搭FD同達哥踢波熟咗
就開始一齊打機拍片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞