究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
講真依家佢身邊果班所謂兄弟都係靠痴架姐

原來果批都走哂啦,係果一批人有問題定某人有問題,諗下都知啦

我Jtv年代就開始睇,當年亦冇期望過佢表態,但講句萬事小心都唔敢就屌你老母啦林慧韡
有d可惜,又少一位兄弟
所以以前6000-8000人睇台 而家永遠都係得個2000
以前班兄弟明顯真兄弟,冇搶風頭冇痴佢啲乜

郭大俠、可樂、adam、追逐生命、eagle、kitspy呢啲

到依家搞乜鳩村都哂鳩氣
係少人睇,不過都幾乎獨佔晒所有遊戲工商,香港都好似冇第二個實況主出名
係, 仲有出鏡, 但真係好似冇提過咩事 點解之後都冇現身過
咁都撞到
其實達哥有講過
好多隊友係有自己家庭之後慢慢少玩左
癲狗haters又講大話
你不如話佢奶先有得生存仲好啦

大丁笑波子呢啲都表哂態,ea直接冇同大丁傾續約但就照續個根本唔識玩fifa既人去做宣傳
幾年後證明左佢奶先係正確決定
如果當初講過d咩而家真係返唔到轉頭 可以搵過第二份工
但而家既達哥太現實 太社會世界仔,而家咩都唔敢講
有d直頭唔關事既時事都可以戴頭盔唔評論 連新聞都唔讀
最近話自己連新聞都唔睇 脫埋節 都係既 搵食永遠第一
至撚憎就係64條刷鞋狗
成日懶笑, 其實就尷尬到仆街
條垃圾幾時先可以收皮
仲大J
85達哥罷工你唔講
出新聞post你唔講
咁多個朋友得kitspy同黎鷹兩個反
唔知邊個問題多啦
同淡水?
佢完全可以咁做,但當年就冇資格話人引戰話其他人迫佢表態,因為果五六年佢自己無啦啦都會表態屌下政府,咁大是大非人哋問你諗法係咪好正常呀,佢係半句回應都冇就直接屌柒人迫佢

明明就係變左節,俾人屌咪俾人屌,又要做雞又要拎貞節牌坊
「在下葉問」奶得仲勁又唔見佢上到位
又唔好話而家班兄弟靠痴
迪基亞同成龍都一齊打機好多年啦
抽咁多時陪達哥有咩著數攞
唔講時事咪唔講囉,有乜撚嘢好講
咁事實係迫緊佢吖嘛,明明有時唔回應都係一種回應嚟,係你班兒登仔扮唔知逼鳩人開你哋火,你話自己犯唔犯賤
佢地兩個真兄弟呀
睇成龍串達哥都好好笑
反而64條柒頭就最撚煩, 成日搏上位又淨係識刷鞋
講緊常態喎 平日係2000幾人
如果以前特別日子萬幾人都有啦
唔講以為達粉全部都凍齡,或者成世靠老豆老母養終日無所事事
咪係,成龍同迪基亞兩個真係兄弟feel,64plus成撚日刷鞋又教達哥打機爆曬之後點玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞