究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
擺明唔會答
何必為左人地無公共性嘅私人恩怨搞串個party
禁錯負評 Sor

當年JTV嗰班都我都仲周不時同佢哋講幾句
反面嘅原因都講到口臭唔駛再多講
去過露營當年係自告奮勇,所以要學埋承受打唔贏之後嘅後果。香港人從來唔會因為你幫手頂過而會去尊重你,因為輸咗。

當年幻想會有人幫會贏係天真,為理想奮鬥唔等於大曬,唔好怪人唔撐你

當年達哥出聲嘅話,唔知多幾多年輕人會再出去,唔出聲係負責任嘅公眾人物,唔係會對唔住好多比小朋友睇達哥嘅父母
可惜嘅係,只有真正善良先會任由人哋踐踏,達哥自己都要學識冇左以往自由同太平之後,淨係善良同打機好笑同讀過書係唔夠用,唔保護自己,善良只會比人嫌棄,覺得軟弱

今時今日有邊個公眾人物表完態挨得過仲係搵到食?彈得起嘅當年有邊過同你跑過坐過?
怪個當年偶像唔撐你,點解唔怪自己今日冇去改變生活?我哋冇得再活喺過去自豪地表態嘅日子,唔好再怪人啦。

一講起達哥就講表態講搵食,家下有邊個可以因為舊時識得扮中立唔表態而冇比人趕走
與其話而家仲肯睇嘅真兄弟盲撐,倒不如話唔睇嘅人放唔低無奈打輸左嘅過去,拎佢出嚟出氣

都未講達哥兄弟好觀眾又好,好多都已經各有各忙冇得咁樣打機,點解冇合作就一定係佢人品問題?人品真係有事嘅,一早比人cancel左啦,冇機會比你指指點點
佢2017年講野你拎黎屌佢2019
再講件事佢做出黎咩?
佢又導左人去對面咩?
佢寫緊導人向政治咩?

你唔好話佢今日佢唔屌9的士佬放蛇
早幾日撞死個阿婆佢又唔出聲
基本上每一單新聞只要佢唔出聲你都可以拎呢篇野出黎講
有拎咩拎呀
為嘈而嘈收皮啦
屌你老母
講過就講過啦
講咩咩咩???
加問號以為自己講得好有道理呀?
你根本係攞嚟嘈

我嗰段擺明串緊樓上條友啦
關你撚事咩

自己個7頭撞埋嚟
以為自己打段嘢好撚型呀
唔型,可能得你覺得型
往事只能回味
咁係咩原因可以引致到變陌路人?
我夠知有好撚多原因
問題係可惜啊嘛
同埋就算咩原因都好
都係唔開心嘅方向啦
以前換親新game就世界大戰,一開頭玩人中係咁屌好悶淨睇劇情,唔玩3A大作玩d小品獨立又屌,有時d傻鳩又鍾意洗板俾山埃貼屎

根本香港大部份人都係賤種覺得呢啲直播/youtube只係一種免費娛樂,你係娛樂緊我係要拍俾我睇滿足我,你唔可以接job賣廣告唔係我就屌到你反皮,但同時我都唔會課金俾你你,我睇你有view數有錢收嫁啦
其實你睇下佢姿勢已經好明顯
咁就係大家都唔知佢地咩事咪唔好落定論先囉

但問題係我上面覆個個人講到係關利益事又人心有問題
咁我咪講句大家都唔知咩事
請你反駁我
因為#332一句乜2019拎2017嘅事黎講係錯
佢論點:
1.用2017的事->2019係錯
2.話用圖迫佢 達哥表態

回應2.
我最原先#112出圖
何來有迫達哥表態
#112我有邊句有迫佢表態呢?
請你回答

回應1.用2017的事->2019係錯
係#154
我話
有人話達哥係無辜

我提出論點就話因為達哥主張導人向善先會畀人追擊

我話達哥主張導人向善先會畀人追擊
呢個事實係網民帶出來

唔係我話架

所以我先唔明#332問我問題
佢係針對我
但我只係陳述當時網民為何憎達哥

所以佢根本冇追post就屌我

請你回答
你都on99 如果當年講咗 今日就坐緊監啦
肥媽都屌垃圾徵費
好敢言呀
佢冇睇過kitspy台啦隨咗係人都知答咗嗰次之外,之後chatroom有人問佢都無視呢條問題既(課金佢可能會答既
Kitspy 快救!
連登就係一個咁既地方,當時就叫人烈士又乜乜乜,到坐咗就話會多謝你點點點,實則係第日就唔會記得你嗰添呀
最憎見到佢
罷工唔止係唔開台直播wor 人地仲有份正職架wor

同埋個活動個重點係表態 唔通達哥唔開台就比人mark低有份罷工咩 肯定係夾埋呢班人話一齊join呢個活動 先會出佢名啦
你有道理
我錯
你係全post少數正常人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞