究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
咁有邊位移咗民嘅手足或 KOL 你係有課金,你課得嗰啲實係個底乾乾淨淨真黃手足嚟,我跟隊課
你認為啱就得

所以呢個世界會有藍絲同黃絲就係咁
而家見到兩條傻西仲要扮理性討論 好似好嬲好嬲咁
呢2000人係個個月課金真兄弟,唔同以前8000人日日屌鳩達哥當佢奴隸喎
你又迫我表態做乜嘢
已報國安
仲有種傻西 係2024既香港年捉住 導人向善 想話討論 真係肉鳩酸
邊個咁仆街令到你咁想喊
無架喇 我理解個陣對佢地太大trauma跳唔返出黎 咪一味繼續憎囉 都憎左咁多年 佢地要既 唔係理性討論 只係想圍下爐
mumu村班人係唔係全部毒撚or gay?
可能kitspy有女朋友所以俾人踢走
人哋課咗金俾星火 612 都要俾你哋屈藍,
咁仲唔係慳返仲好?
我唔知而家 ming 仔點諗當時自己嘅決定
但如果係我嘅話一定勁後悔
隨時有日俾國安上門拉又無人撐怨婦就一大堆
係呀係呀係呀

個post討論達哥咁自然要講返當年有乜嘢

你條友仔又淨係講依家依家依家
咁你想點

你睇wiki會唔會淨係得依家依家依家

睇你口吻都係讀返多書先算啦
仆唔仆街唔知 但傻西就一定係你
即係無啦你都係嗰啲 100% 得把口自己口爽就算嗰啲人嚟
你回我#261得唔得
你覺得係咪得囉
個post比你哋打飛機
講論點又唔夠人黎
淨係識得幾條友圍威餵
我啱啱以為佢真係想討論 佢並唔係 佢只係想搵同類人圍爐 放棄啦
睇到又點 答唔答又另一回事
唔講事情對錯 純粹解釋
點解果時兄弟會咁大反應 係期望落差太大
以前2014年仲會公開講 同埋傳統6月4號就會洗板8964 達哥都仲會成日拎黎笑 咩存檔死清光之類
突然間180度轉向 仲要ban兄弟 正常睇開都會嬲啦

https://youtu.be/F7z6byQXDro?si=jq9pPzAyPRCZsqcJ&t=170

搵唔返條片 我記得2019 有次直播開頭 達哥明顯有弦外之音 咁敏感時間+比人屌到爆之後講呢d野

印象講類似係:
話自己傻仔以為遊戲王係全世界最紅 但其實魔法風雲會先係
發現世界係好大 以前目光唔夠 以為上下連登定高登就以為全世界都係咁
但其實仲有好多聲音同人唔係咁諗野既
睇唔明?所以話你傻西無錯 如果你想點題少少跟返post 可以讀一次個標題
回你老母呀傻西
你地屈佢而家係港豬就得
我幫佢平反而家佢唔係咁又唔得你講晒啦
笑咗你哋自己係咁圍來覆
話我圍爐真係笑死
唔係唔俾想當年
但都要面對現實

想當年如果聽你班軍師咁舞
之後咪收皮無人理自己食自己

就如咁多真黃連登仔表完態俾狗咬
實際有幾多連登仔出面出錢出力支持過心照
我就淨係睇到幾多人踩同笑鳩佢哋
唉你鍾意啦
block你了
完全冇論點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞