究竟達哥點解同Kitspy反面?

805 回覆
280 Like 45 Dislike
原本kitspy 都要做上把位啦
玩親d game 都係平等位置
咁而家成班一齊打要做下把咪唔想一齊打囉
見佢之前無打過fifa 都知咩料啦
要個打機直播主同你加油有咩用
你d傻黃咩心態

真正出去打港共既手足根本無時間care呢d
係你d冷氣軍師就多多是非又批鬥呢個又批鬥嗰個
我諗kitspy一句半句答下都會有掛
而家咁耐都重係咩事都唔知
打機咁啱見到連名都唔講得呢下真心怪
以為佢做咗啲野搞到反面
但佢個回應好撚賤
咩唔識依啲channel 同我地無關
係人民幣呀哈利
唔係達哥同kitspy反面,係kitspy同x64,所以達哥無得喺x64面前一齊玩
x64有次直播態度勁撚閪,然後直言唔識kitspy.
但kitspy直播有講過如果達哥搵佢,佢都會樂意一齊玩.
所以推測係佢兩個炒大擭,達哥要顧mumu村,最後攬咗X64, kitspy自己退出
咪講過冇期待佢表態,但佢其中一個上位手法就係諷刺時弊,大是大非就屌人要佢表態

佢直接話呢單野佢話唔方便講咪算,加句希望大家平平安安咁咪完左囉,果陣佢都差唔多出發億里行啦洗唔洗搞到屌人引戰狗
正常啦佢咁鐘意人刷佢鞋,保個刷鞋仔好合理
四妹都收左好多

之前有個po 都狂屌佢
佢之後真係靜左

而家開sub
果時真係係又屌唔係又屌
而家香港靜靜地搵錢咪幾好

我估達哥會去台灣移民
kitspy打機真心有d料
邊個講 我覺得你地成班友根本無睇

遲哥前個排先係到講夜賓紛又無左之類
留言區仲講達同志串佢

其實佢講少左好正常啊
大佬而家有邊個會敢言
唔怕死咩
後宮爭寵
其實會唔會個問題係唔比免費觀眾留言
而家要課金咁一定少左人會留言投入

而且的確係無咁放 無以前咁搞笑
而家唔敢講係好正常
其實一切都係人設問題
明明以前講政治野係無所不談 但到左大是大非面前就變到咁忌諱
即係好似五條悟咁如果一開始本身就認係宿儺契弟
2.5個陣就唔會咁多人鬧
但呢樣係人設崩壞 同你本身個性格根本唔同 人地對你就會有期待 好正常
正如如果你一開始就係乜q政治時事都唔講既直播主 會有人期待你表態嗎?
所以呢樣係達哥自己做既業 唔好將問題賴返落有期待既人身上 因為係你本身比人有期待
成龍好難會係下把
成日串達哥 好正
冇錯,以前屌得大大聲,大是大非面前屌人要佢講,你食得呢行飯都預左啦下話
好記得當年高登年代
鳩蛇狙擊達哥個幾月
啲名真係好正
名唔似名咁
你列出嚟呢堆好似得eagle同kitspy冇再聯絡,其他好似都仲有得閒幫佢執FIFA隊嗰啲,只係要忙家庭事業先冇再上直播
點解仲有人覺得達哥係主動參與罷工
你哋係咪唔記得咗時間線
佢係畀人屌到唔出聲
縮撚咗入去跟住冇直播
過咗幾個星期先有罷工行動
借啲意喺facebook出post喎

點解你班友可以成日本末倒置??????????
巴打心水清
廢話
你咪試下而家係公海發表下政治言論睇下點
佢無講咁多以前既政治野無講錯
但而家有邊個夠膽講
豬肉生命 CK姐
佢係咪基佬來? 好人好姐叫4妹
連登定律
紅人必反 反完平反
冇一個走得甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞